Giuseppe Daddio, bucătarul Reginei Angliei, le va găti românilor

Celebrul bucătar italian Giuseppe Daddio, care a gătit pentru Regina Angliei şi pentru Woody Allen, este prezent din această lună în bucătăriile românilor.

Giuseppe Daddio a fost desemnat imaginea unui supermarket, iar începând cu data 13 septembrie va intra în fiecare săptămână în casele românilor oferindu-le sfaturi, reţete şi recomandări.

Cu 23 de ani de experienţă în arta culinară, Giuseppe Daddio a fost premiat cu 2 stele Michelin, este creatorul scolii Dolce & Salato, dar şi câştigătorul premiului Gourmand World Cookbook Awards 2009 la categoria "Best Chef Book". El a lucrat în restaurante renumite precum Hotel Badrutz‘s Palace Hotel în St.

Moritz-Elvetia, Hotel Eden în Roma sau Capri Palace în Insulele Capri.

Împreună cu Chef Antonello Colonna, Giuseppe Daddio a fost gazda unui program culinar în cadrul unui renumit post de televiziune italian şi este autorul mai multor cărţi de bucătărie apreciate la nivel internaţional. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este însă Şcoala de Bucătărie Dolce & Salato, unde a creat un model de predare preluat ulterior de şcoli din întreaga lume.

„Îmi doresc să dezvălui secretul artei mele culinare! Este foarte simplu - atunci când gătesc, îmi place să mă pot baza pe calitatea şi prospeţimea produselor“, spune Giuseppe Daddio.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

17 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod