Andreea Raicu, impresii din India

La jumătatea lunii august, vedeta a petrecut o vacanță de neuitat în India. Ea și-a îndeplinit visul de a ajunge în "țara contrastelor".
La jumătatea lunii august, vedeta a petrecut o vacanță de neuitat în India. Ea și-a îndeplinit visul de a ajunge în "țara contrastelor".

Cu toate că s-a pregătit minuţios pentru această experienţă, Andreea a avut parte de multe surprize, relatează revista TV Mania: "Planific această plecare în India de multă vreme, dar se pare că nu a fost momentul să se întâmple până anul acesta. Am fost un calator sârguincios: mi-am făcut vaccinurile, m-am documentat, am vorbit cu oameni care au fost ca să fiu cât mai pregătită.
Credeam că ştiu aproape totul şi cu toate acestea India te ia de la zero. E un altfel de vacanţă pe care trebuie să o iei aşa cum o găseşti la faţa locului, să te bucuri, să vezi şi mai ales să înveţi cât mai multe când eşti în acel loc."


Andreea a mărturisit că este foarte greu de descris ce a simţit atunci când a început să cunoască şi să înţeleagă India: "E o lume fabuloasă pe care, oricât aş încerca să o descriu, nu ai cum să o înţelegi decât mergând acolo.
De fiecare dată când povestesc de India sunt întrebată dacă nu e foarte murdar. Când porneşti în această călătorie ştii la ce să te aştepţi: şi sărăcie, mizerie, mirosuri specifice acestei ţări, dar şi o energie incredibilă, oameni frumoşi pe dinăuntru, imagini senzaţionale şi multă culoare. India e locul în care atunci când te decizi să mergi, trebuie să îţi asumi toate aspectele ei, şi de aceea locul acela e special, pentru că e plin de contraste. Pot să îţi spun ce mi-a plăcut: bucuria oamenilor de a trăi indiferent de ce le oferă viaţa".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod