Shakira şi-a arătat burtica de gravidă

Cântăreaţa de origine columbiană a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de iubitul ei, fotbalistul Barcelonei Gerard Piqué. În fotografie se poate vedea cât de avansată e sarcina vedetei.

Anul viitor, Gerard Piqué şi Shakira vor deveni părinţi pentru prima dată, iar venirea pe lume a copilului celor doi este o dovadă clară a fericirii Shakirei, notează tabloidul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Artista a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu burtica la vedere, în timp ce stă aşezată în braţele iubitului ei, Piqué. Cei doi îndrăgostiţi sunt foarte fericiţi şi zâmbesc la cameră.

Alături de fotografie Shakira a mai postat mesajul "Aş mai putea sta încă nouă luni aşa", evidenţiind că starea în care se află nu o deranjează în niciun fel.

Deşi aşteaptă un copil, Shakira nu a renunţat la cariera sa profesională şi a cântat pe parcursul sarcinii. Pe deasupra, ea filmează în continuare pentru emisiunea "The Voice", acolo unde este unul dintre juraţi.

Cântăreaţa columbiană va lansa un nou album în luna martie a anului viitor. Cuplul Piqué-Shakira a anunţat sosirea pe lume a primului lor copil la mijlocul lunii septembrie.

Conform informaţiilor furnizate de cei doi, aceştia aşteaptă un băieţel.   

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi în martie 2011 a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod