Selena Gomez a fost internată la dezintoxicare

Vedeta s-a internat în secret la începutul lunii ianuarie, într-un centru de dezintoxicare din Arizona, la îndemnul familiei, care a încurajat-o să caute sprijin specializat.
Selena Gomez, în vârstă de 21 de ani, a recunoscut că s-a internat pe 5 ianuarie, timp de două săptămâni, în centrul de reabilitare Dawn at The Meadows din Arizona, deoarece membrii familiei au sfătuit-o să facă acest lucru, din cauza stilului de viaţă petrecăreţ, cântăreaţa subliniind că decizia nu a avut legătură cu consumul de droguri şi alcool, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Prietenii şi familia au devenit din ce în ce mai îngrijoraţi în legătură cu faptul că ar putea exista probleme serioase cu Selena.
Mai ales părinţii ei au vrut să o ajute şi au încurajat-o să meargă la reabilitare"
, a spus o sursă pentru RadarOnline.com.

Centrul Dawn at The Meadows tratează tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, care se "confruntă cu traume emoţionale, dependenţă sau diagnostic dual".

"Selena s-a internat de bună voie la Meadows, dar nu din cauza abuzului de droguri", a precizat un purtător de cuvânt al cântăreţei.

Selena Gomez, despre care s-a afirmat în presă că fuma "regulat" marijuana cu fostul ei iubit, Justin Bieber, şi-a anulat, de asemenea, turneul care urma să aibă loc în Australia, în cursul lunii februarie, pentru a "petrece mai mult timp cu ea însăşi".

Conform unei surse, "Selena este fericită, sănătoasă şi s-a întors deja la lucru".
De altfel, cântăreaţa a postat recent o fotografie pe platforma Instagram, în care apare în studioul de înregistrare, însoţită de comentariul "terapie", relatează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TEBULESCU pe 7 Feb 2014, 02:43
    Hmmm

    Ce e cert e că e frumoasă.

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod