Nunta de vis la Ramada Hotel & Suites Bucharest North!

Orice mireasa merita nunta la care a visat din copilarie... Hotelul Ramada Bucharest North ii ofera toate premisele pentru indeplinirea acestui vis. Localizat in Cartierul Francez, hotelul dispune de spatii generoase, special destinate nuntilor, pretabile a fi amenajate in functie de preferinte. Calitatea serviciilor, profesionalismul echipei precum si savoarea bucatariei internationale completeaza in mod fericit atmosfera calda si rafinata a salilor. Principala noastra preocupare este desfasurarea impecabila a fiecarei nunti in parte!

Gandite sa fie gazdele celor mai exigente evenimente, salile au suprafete generoase, finisaje de top, dotari de ultima ora, sonorizare, scena si ring de dans.

Va oferim posibilitatea personalizarii fiecarui eveniment, alaturi de un coordonator dedicat .

Diamond Ballroom este o sala eleganta si moderna, cu o suprafata de 540 m2, cu lumina naturala, finisaje deosebite si un foaier generos. Sala poate gazdui evenimente mari si unice de pana la 800 de persoane. Avand o suprafata de 400 m2, Crystal Ballroom se distinge prin candelabrele de cristal precum si prin esenta de lemn nobil ce imbraca peretii. Sala beneficiaza de lumina naturala si de toate dotarile necesare ce confera flexibilitatea organizarii unor evenimente unice intr-un aranjament personalizat.

Amethyst Club are o suprafata de 330 m2, si a fost creata special pentru a se adapta oricarui scenariu, fie el clasic, modern sau extravagant.
Lasati-va sedusi de multitudinea optiunilor, imaginati-va scenariile cele mai indraznete.

American Lounge- o sala noua in care eleganta lemnului se imbina intr-o armonie perfecta cu stralucirea candelabrelor, creand un decor deosebit.

Am conceput pentru dumneavoastra un numar de meniuri, atat cu accente traditionale cat si internationale. in acelasi timp, dam dovada de o mare flexibilitate oferind posibilitatea de a va configura singuri meniul ideal pentru nunta pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.

Atmosfera destinsa, grija pentru detalii, calitatea ingredientelor ce compun oferta noastra, iata motivele pentru care ne asumam fara rezerve sloganul “HAVE FUN! LEAVE THE REST TO US!”


Informatii Ramada Hotel and Suites Bucharest North.


Str.

Daniel Danielopolu, nr. 44A
014134 Bucuresti
http://www.ramadanorth.ro/
Telefon: 402-1233-5000
Fax: 402-1233-5001
E-Mail: sales@ramadanorth.ro

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flori pe 7 Feb 2014, 10:25
    hotel bun

    Lantul hotelier Ramada ofera servicii f.bune, pe mine m-a convins sa-l aleg de fiecare data.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod