Secretele de stil ale lui Adele

Persoana care se ocupă de ţinutele cântăreţei, Gaelle Paul, a dezvăluit câteva dintre secretele artistei - lenjeria Spanx, care garantează o siluetă fermă, dar şi pasiunea pentru negru, semn al admiraţiei artistei pentru Johnny Cash.

Persoana care se ocupă de ţinutele cântăreţei, Gaelle Paul, a dezvăluit câteva dintre secretele artistei - lenjeria Spanx, care garantează o siluetă fermă, dar şi pasiunea pentru negru, semn al admiraţiei artistei pentru Johnny Cash.

"Mereu poartă Spanx pe covorul roşu. Lenjeria de calitate este secretul unei siluete ferme", a spus Gaelle Paul într-un interviu acordat publicaţiei Sunday Mirror. Adele, care este mama unui băieţel, Angelo, născut în octombrie 2012 nu suferă de niciun complex din cazua faptului că silueta sa nu este una filiformă, a explicat Gaelle, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Stilista din Los Angeles a adăugat: "Adele se simte bine în propria piele.

Nu cred că i-a lipsit vreodată încrederea în sine. Nu are acea nesiguranţă pe care alţi oameni pe care îi consiliez o au".

Se pare că Adele este îndrăgostită de negru şi niciun stilist nu poate face ceva în legătură cu acest lucru. "Adele vrea să poarte negru pentru că îl iubeşte pe Johnny Cash, iar el purta ţinute negre. De asemenea, o iubeşte pe June Carter Cash, pentru că ea şi Johnny au avut o relaţie minunată", a adăugat stilista.

"Câteodată, se uită în oglindă şi spune «Gaelle, arăt fix ca ea!»", a adăugat consiliera artistei.
Adele a explicat în mai multe rânduri că refuză să se încadreze în tiparele showbiz-ului, care promovează femeile slabe şi că preferă să fie mulţumită de ea însăşi şi să se bucure de viaţă.

"Am văzut oameni a căror viaţă este ghidată de aceste tipare, care vor să fie mai slabi, să aibă sâni mai mari... am văzut cum aceste lucruri îi epuizează. Nu vreau aşa ceva în viaţa mea. Bineînţeles că sunt nesigură pe mine uneori, dar nu stau lângă oameni care îmi arată mereu propriile mele slăbiciuni.
Viaţa mea este destul de complicată şi nu îmi consum energia cu lucruri atât de mici cum ar fi modul în care arăt. Nu îmi place să merg la sală, îmi plac mâncarea bună şi vinurile fine"
, a spus Adele.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod