Brad Pitt nu reține figurile oamenilor

Actorul a recunoscut într-un interviu recent că îi este greu să recunoască feţele persoanelor pe care le întâlneşte şi ar putea suferi de prozopagnozie, o afecţiune extrem de rară.
Brad Pitt, în vârstă de 49 de ani, a declarat într-un interviu pentru revista Esquire că ar putea suferi de prozopagnozie, sau "orbul feţei", o boală care îl face să uite chipurile celor pe care îi întâlneşte. Cu toate acestea, actorul nu a fost încă testat sau diagnosticat cu această afecţiune, informează CNN, citat de Mediafax.

"Mulţi oameni mă urăsc deoarece cred că nu îi respect. Într-un an mi-am propus să îi întreb pur şi simplu unde ne-am cunoscut, însă situaţia s-a înrăutăţit.
Oamenii s-au simţit şi mai jigniţi. Este un mister pentru mine: nu pot recunoaşte un chip. O să fac nişte teste",
a declarat Brad Pitt pentru revista Esquire.

"Întotdeauna mi-am spus că, dacă voi dori vreodată să îmi întemeiez o familie, o voi face la scară mare. Am vrut să fie haos în casă. În casa noastră există un zgomot constant, pentru că mereu cineva chicoteşte, ţipă, plânge sau sparge ceva."

"Îmi place la nebunie treaba asta. Urăsc când ei sunt departe.
Poate că e drăguţ să te afli într-o cameră de hotel şi să îţi spui: «Ce bine, în sfârşit pot să îmi citesc ziarul!» Dar apoi, până a doua zi, îmi e dor de toată acea cacofonie din casa noastră, de toată viaţa de acolo"
,
a mai spus starul.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod