Schimbare uimitoare. Teo: "Am slăbit 40 de kilograme"

Teo a declarat război kilogramelor în plus în urmă cu opt ani, iar de atunci a avut mai multe fluctuaţii de greutate.

După problemele grave de sănătate pe care le-a avut la începutul anului 2011, ea a fost nevoită să abandoneze regimurile drastice de slăbire, dar cu toate acestea, a reuşit să dea jos 40 de kilograme. Acum, Teo este într-o formă excelentă şi se bucură că poate purta haine cu măsuri mai mici, relatează cancan.ro.

După ce a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite acute, Teo şi-a revizuit regimul alimentar. Fără prea mari eforturi, vedeta a reuşit să slăbească foarte mult: "Da, e adevărat, am slăbit destul de mult.

Cam vreo 40 de kilograme. N-am făcut mari eforturi, dar s-a reglat funcţia pancreasului şI am dat jos treptat, fără să mă chinui", a declarat Teo, pentru cancan.ro.

Vedeta TV este mândră de noua ei siluetă şi are curaj să poarte haine pe care nu le-a mai îmbrăcat de multă vreme. Miercuri seara, la concertul susţinut de trupa Taxi la Sala Palatului, Teo a purtat o ie şi o pereche de blugi mulaţi, apariţia ei fiind foarte apreciată.

Vezi aici imagini cu noua siluetă a vedetei!

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Brandusa pe 8 Oct 2012, 11:38
    Teo

    ...i-ar sta mai bine...

    2
    0

  • Brandusa pe 8 Oct 2012, 11:36
    Teo

    ...si totusi nu arata bine...parca e un urs... iar sta mai bine sa fie discreta in aparitii foto...

    2
    1

  • Domnita Andron pe 6 Oct 2012, 12:48
    Felicitari

    Bravo ,Teo!Te iubim si te vrem sanatoasa!Si eu renuntind la produsele de patiserie,la zahar si la lactatele cu multe grasimi am ajuns fara efort la greutatea ideala si ma mentin astfel de cinci ani! Se poate! Cu mult drag, Doina

    4
    1

  • UuMw09Y pe 6 Oct 2012, 04:02
    @geanina

    Ma bucur ca ti-ai gasit formula la care ai cea mai buna reactie de raspuns a organismului. Dar sa spui ca porcul e mai curat decat puiul - asta nu e adevarat. Poate organismul tau se impaca mai bine cu carnea rosie - cel putin acum - ceea ce e cu totul altceva. Hormonii de porc si toate mizeriile pe care un porc le mananca si nu le prea elimina din organism - (pt ca el are specific sa stocheze toxinele in carnea lui - el nu le arde bine )- fac clara concluzia ca omul nu ar trebui sa foloseasca porcul drept hrana, porcul nu e o mancare. Nu conteaza ce greseli au facut stramosii nostri - poate nu au avut alte optiuni atunci, in negura istoriei - dar noi nu e nevoie sa repetam greselile lor mai ales la gradul nostru de evolutie din prezent. Oricum cine alege sa manance porc nu il impiedica nimeni - am spus doar ce e cu el - atat. Carnea alba e f buna pt persoanele care au nevoie sa proceseze in organism carne alba, iar cea rosie e f buna pt etapa cand inca mai ai nevoie de ea. Bineinteles de la animal curat si destul de sanatos. Carnea de iepure sau pastrama de iepure pot fi un bun inlocuitor de carne rosie mult mai curata, mai ales daca e bine preparata e super la gust si satietate. Cu gainile ai dreptate mare - daca te referi la cele care cresc chinuite in baterii si sunt indopate masiv cu medicamente pt ca in mediul ala nu rezista aproape niciodata si se imbolnavesc . Dar cine are nevoie de carne alba poate alege pui crescuti in ferme sau in curte. Si o exceent aalternativa este carnea de fazan de crescatorie/vanat. E super si usoara si curata si satioasa. Si nu e adevarat ca e buna carnea de curcan fata de cea de pui de gaina. Chiar daca multi se iau unii dupa altii si duc niste prostii la infinit pana bubuie ceva. Curcanul are alt sistem biologic, cu alte substante specifice si alte tendinte de a reactiona chimic si a genera anumiti produsi de reactie specifici - care intoxica diferit organismul nostru daca il consumam. Partea proasta e ca efectele nu se vad imediat si nu sunt in aceleasi "locuri" ca in cazul altor carnuri albe cunoscute. Nu mai continui - oricum imi cer scuze ca am intervenit cu niste idei, dar am citit postarea ta si am simtit nevoia sa spun lucrurile astea. Spor la dieta si multa sanatate si sa iti atingi target-ul pe care ti l-ai propus cum simti tu cel mai bine :) .

    1
    2

  • geanina pe 5 Oct 2012, 22:13
    Ecofit

    Buna! Nu am reusit sa tin dieta. Intru in depresie. Eu de cateva luni administrez Ecofit. Nu am reactii adverse, nu am stari de ameteala si nici de greturi. Am testat acest produs pe pielea mea mult timp si pot sa vorbesc de efecte. Eu am slabit 17 kg pana acum,dar cred ca depinde si de fiecare in parte. Eu mi-am selectat si alimentele pe care le consum. O sa vi se para ciudat,dar eu am renuntat la carnea de pui. Consider ca este cea mai toxica. In prezent consum numai carne de porc facuta pe gratar. Este cea mai sanatoasa. Dr. Bilic recomanda carnea de porc. Eu am urmat recomandarea si am ales bine !

    1
    0

  • gabios pe 5 Oct 2012, 19:40
    teo

    si pzoele??? ca sa ne dovediti ca este adevarat????

    4
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod