Scarlett Johansson, cea mai sexy femeie în viaţă

Actriţa americană a fost desemnată din nou cea mai sexy femeie în viaţă, informează huffingtonpost.com, citat de Mediafax. Scarlett Johansson, care a fost desemnată cea mai sexy femeie în viaţă şi în anul 2006, este prima femeie din lume care a primit acest trofeu de două ori.
Câştigătoarea din 2012 a fost actriţa Mila Kunis.

Numărul pentru luna noiembrie al revistei Esquire va fi lansat în Statele Unite pe 15 octombrie.

În vârstă de 28 ani, Scarlett Johansson a anunţat recent că s-a logodit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care intenţionează să se căsătorească.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010. Ea a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Actriţa americană s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.
După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge". Ea s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn", notează Mediafax.

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers" şi "Iron Man 2".
Ea va începe să filmeze pentru "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la "Captain America: The Winter Soldier".

 
 
Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod