Andreea Marin, Simona Gherghe, Simona Pătruleasa și Anca Lungu, superbe în rochii de cocktail Pronovias

Andreea Marin, Simona Gherghe, Simona Pătruleasa, Anca Serea, Ellie White și Anca Lungu au sărbătorit prima aniversare Pronovias în România, purtând rochii de cocktail superbe ale renumitului brand fashion spaniol. Vedetele au ales creații elegante realizate din materiale fine și excelând în detalii chic surprinzătoare.  Andreea Marin a purtat o superbă rochie albastră, în croi tip sirenă, realizată din tulle morbido cu broderie Chantilly. Creația prezintă aplicații de paiete aplicate manual. Simona Gherghe a optat pentru o rochie scurtă, din material paietat argintiu cu închidere în jurul gâtului. Simona Pătruleasa a purtat la evenimentul Pronovias o rochie scurtă din tulle nude, brodată  geometric cu paiete și mărgele aplicate manual.

Anca Serea, însărcinată în luna a șasea, a ales o rochie ce i-a pus în valoare silueta de invidiat.
Creația tip deux piece prevede un corset scurt și bolero din satin morbido, de culoare mov orchid, cu aplicații de mărgele și pietre tip Swarovski. Anca Lungu a optat pentru o rochie scurtă în croi tip A, cu pliuri și spatele deschis, în nuanță stone și gri burgundy, din tulle morbido și brodată cu mărgele și paiete aplicate manual. Ellie White a aratat superb într-o rochie scurtă din voal, pe un umăr, în nuanță somon, strânsă în talie cu o centură cu pietre tip Swarovski. Fashion bloggerițele Alina Tănasă și Diana Enciu au purtat, de asemenea, rochii Pronovias, optând pentru rochii scurte, în nuanța aurie, respectiv, albastră, cu aplicații de paiete strălucitoare.

La evenimentul aniversar Pronovias au participat și Mirela Stelea, Ileana Badiu, Bianca Ioniță, Tania Budi, Carmen Negoiță, DJ Wanda, alături de stiliști, reprezentanți ai revistelor glossy din România, ai blogurilor fashion și echipe de televiziune.
Invitații au admirat noua linie de cocktail, precum și superbele rochii de mireasă realizate de renumiți designeri colaboratori ai Pronovias, prezente acum în România în showroom-ul de lângă teatrul Odeon (Calea Victoriei 44-46, București).

În cadrul evenimentului aniversar Pronovias, vedetele au avut ocazia să schieze, cu ajutorul artistului Paula Iaciu,modelele de rochii de mireasă preferate. Astfel, s-au așternut pe hârtie creații tip prințesă, cu croi tip sirenă, simple sau bogate în detalii, cu spatele gol sau cu mâneci din dantelă fină, fiecare respectând imaginea rochiei perfecte, în viziunea lor, pe care o mireasă ar urma să o poarte în ziua nunții.
Pronovias a lansat pentru 2014 o superbă linie de rochii de cocktail și Red Carpet, ca o completare firească a renumitelor colecții de rochii de mireasă cu care a devenit lider internațional.
Pentru 2014, Pronovias propune rochii lungi, din materiale fine, fluide, în linii romantice, cu tăieturi clasice sau asimetrice. Talia este evidențiată prin cordon simplu, cu aplicație de material în formă de floare sau îmbogățit cu mărgele fine și pietre tip Swarovski.  O atenție deosebită a fost acordată zonei decolteului ce prezintă o variație interesantă de decupaje: rochii pe un umăr, decolteu în V, circular, tip inel în jurul gâtului sau, deopotrivă, lăsând umerii goi.

La polul opus, rochiile scurte sunt prezente în noua linie Pronovias într-o gamă diversă. De la ținute de cocktail din material paietat sau din tulle cu aplicații de paiete și pietre tip Swarovski, până la cele tip peplum, cu corset, bolero, tip little black dress, uni, ce urmează fidel linia trupului. Noile creații Pronovias sunt realizate din materiale fine, fluide, precum tulle morbido, dantelă Chantilly și Guipure, satin morbido și micado, voal, mătase naturală, material paietat sau cu aplicații de pietre tip Swarovski.  La capitolul culori, Pronovias Cocktail 2014 acoperă o paletă largă de nuanțe, de la roz vintage, verde, roșu cherry, violet, fucsia, galben pai, turqoise, până la nude, gri, burgundy, argintiu sau negru.

Pronovias reprezintă alegerea vedetelor internaționale pentru evenimentele importante din viața lor.
Stacy Keibler, fosta parteneră a lui George Clooney, Irina Shayk, Miranda Kerr, Katharine McPhee, Bar Rafaeli și Doutzen Kroes sunt doar câteva dintre persoanele publice care au purtat ținute Pronovias.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod