Sarah Jessica Parker va lansa o colecţie de felicitări

Actriţa îşi va lansa propria colecţie de felicitări şi obiecte de papetărie, despre care a spus că este inspirată de "dragostea ei pentru cuvinte", în colaborare cu celebra companie Hallmark.
"Cred din răsputeri în forţa unui mesaj scris de mână, deci am fost extrem de interesată de implicarea în acest proiect", a declarat actriţa, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Pe lângă colecţia de felicitări, care vor fi disponibile în magazinele Hallmark în câteva săptămâni, clienţii vor putea găsi, de asemenea, hârtie de împachetat şi o colecţie de articole de papetărie.

Colecţia de felicitări reprezintă un segment de piaţă inedit pentru Sarah Jessica Parker, care a lansat deja o serie de parfumuri şi o linie de îmbrăcăminte intitulată "Bitten", împreună cu retailerul Steve & Barry's, în 2007.

Recent, actriţa a anunţat că va lansa o linie de pantofi de lux, care se va numi "SJP", în parteneriat cu retailerul Nordstrom, pe 28 februarie, într-un magazin ce va fi deschis temporar la New York, până pe 2 martie, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod