Romaniţa, încercare disperată de a vorbi cu Adrian Iovan. Povestea lor de dragoste

Adrian Iovan, 55 de ani, a murit ieri în urma unui accident aviatic, în timp ce pilota un avion pentru o cursă medicală. Accidentul în urma căruia pilotul şi o studentă la Medicină au murit s-a produs ieri după-amiază, puțin după ora 16:00. Echipajele de salvare însă au reușit să ajungă abia după șase ore. Adrian Iovan a reușit o aterizare de urgență într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj, Alba şi Bihor, salvând astfel vieţile medicilor pe care îi transporta.

Romanița Iovan, fosta soţie a lui Adrian Iovan, a aflat tragica veste din presă.
În stare de şoc, creatoarea de modă a declarat înainte să se confirme faptul că fostul ei soț, Adrian Iovan, a murit: "Normal că am încercat să-l sun, dar telefonul lui e deocamdată închis. Nu ştiu ce s-a întâmplat decât că un avion a aterizat forţat şi în rest nimic. Vă mulţumesc pentru înţelegere".

Adrian şi Romaniţa Iovan au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat un băieţel, Albert Adrian, acum în vârstă de 7 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2003, iar în 2008 creatoarea de modă cerea divorţul, invocând drept motiv lipsa de comunicare şi afecţiune.
În urma divorţului, copilul a rămas în custodia mamei, urmând ca tatăl său să-i plătească pensie alimentară. Pe lângă Albert Adrian, pilotul mai avea şi o fată, dintr-o căsnicie anterioară cu Valeria Grigore, alături de care a lucrat în aviaţie. Cei doi au divorţat în 2003, după 22 de ani de căsnicie, la doar câteva luni după ce pilotul o întâlnise pe Romaniţa.

Cuplul format din Romanița şi Adrian Iovan a ajuns în atenția presei în octombrie 2005, când Bogdan Iancu, un hoţ care a intrat prin efracţie în locuinţa acestora din Bulevardul Primăverii, a fost împuşcat mortal de Adrian Iovan.
Pentru că s-a considerat legitimă apărare, acesta nu a fost condamnat. Însă, din cauza şocului, Romanița care pe atunci era însărcinată, a pierdut copilul. După divorţul de Adrian, Romaniţa şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de avocatul Iulian Gogan, cu care are un copil.

Adrian Iovan s-a stins din viaţă la 55 de ani într-un accident aviatic provocat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. "A coborât pentru a vedea spaţiul. În acel moment, s-a pierdut legătura cu el. De la început, s-a ştiut că sunt condiţii meteo nefavorabile, dar au plecat în această cursă umanitară.
Şi faptul că a reuşit să coboare aeronava într-o zonă extrem de dificilă din punct de vedere al reliefului şi al condiţiilor meteorologice este un succes al pilotului
", a declarat preşedintele Romatsa, Aleodor Frâncu, citat de Romaniatv.net.

"Ştiu că Adrian Iovan a fost conştient două ore după accident. Este inacceptabil ca în anul 2014 să se prăbuşeasscă un avion şi să fie găsit după 6 ore", a spus Victor Zota , coordonatorul Agentiei Nationale de Transplant, la Realitatea TV.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marian pe 22 Ian 2014, 19:29
    ...

    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, nu-i asa? Se pare ca da, nu exista timp si profesionalism atunci cand avem nevoie, in situatiile de urgenta. Pilotul Adrian Iovan si tanara studenta Aurelia Ion aveau tot dreptul sa supravietuiasca, doar erau intr-o misiune umanitara de salvare de vieti omenesti. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!!!

    1
    0

  • pelucia64 pe 21 Ian 2014, 21:07
    pacat!

    Inadmisibil dar posibil, nu? In Romania.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod