Russel Brand a scăpat de polițiști

Actorul a fost reținut după luni noapte i-a luat mobilul unui fotoreporter și l-a aruncat în geamul unei clădiri părăsite.

Actorul a fost reținut după luni noapte i-a luat mobilul unui fotoreporter și l-a aruncat în geamul unei clădiri părăsite.

Russel Brand e din nou un om liber. Actorul s-a întors ieri la biroul șerifului din New Orleans pentru a fi audiat în legătură cu fapta sa, relatează site-ul tmz.com.

Luni noapte, un paparazzo a încercat să-l fotografieze cu telefonul mobil, moment în care Russel s-a îndreptat spre el, i-a smuls iPhone-ul din mână și l-a aruncat în fereastra unei clădiri părăsite.

Geamul s-a făcut țăndări, iar apoi Russel și-a văzut de drum liniștit.

Fotoreporterul agresat a depus plângere, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru două infracțiuni: furt și distrugere a unei proprietăți. Polițiștii l-au chemat ieri pe Russel la audieri, iar actorul a dovedit că a plătit 240 de dolari pentru repararea ferestrei.

În cele din urmă, Russel Brand a fost eliberat pentru o cauțiune de 5.000 de dolari, informează TMZ.

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod