Dezvăluiri incendiare despre Monica Gabor

O fostă angajată din casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu a povestit că jignirile adresate ei şi celorlalţi angajaţi era permanente. Aceeaşi sursă a mai spus că Irinuca se teme de mama ei.
O fostă menajeră care a lucrat în casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu a povestit că jignirile adresate ei şi celorlalţi angajaţi erau permanente şi că  Irinuca se teme de mama ei.

"Monica mă teroriza cu mesaje şi noaptea, iar jignirile erau la ordinea zilei, ne făcea jegoşi, analfabeţi, probabil confunda sărăcia cu prostia. Niciodată nu se ocupa de Irina, ne punea pe noi să o schimbăm, să o spălăm, ea nu schimba scutece. Când era obosită o punea pe Irina să stea nemişcată, nu o lăsa nici să se joace, nici să-i audă vocea, nu o dorea în preajma ei.
Mie îmi dădea SMS prin care îmi spunea: <<Adu-o pe Irina la mine>>, <<Pune două ciocănele la foc, curăţă zarzavat pentru o supă şi cheamă-mă când e carnea fiartă!>>
" şi multe altele, scrie ziarul Libertatea.

"La început am plâns din cauza ei, dar apoi am văzut cum se poartă şi cu mama ei, am văzut că râdea de ea şi spunea că se îmbracă precum o ţărancă şi nu am mai pus la suflet, chiar dacă psihic eram terminată", a mai spus fosta menajeră.
"Irina nu-l suporta pe tatăl ei din cauza Monicăi, care îi spunea că e un monstru, că e bătrân, că miroase urât. Nici măcar nu-l băga în seamă", a continuat ea.

Fosta angajată a mai dezvăluit că Irina, fiica Monicăi şi a lui Irinel, nu-şi doreşte să vorbească sau să meargă la mama ei, fiindcă se teme de ea.

"Ultima dată am trimis-o pe Irina la doamna cu show. Adică nu a vrut să meargă şi când i-am zis să îi spună la telefon mamei ei că nu doreşte să meargă la ea, a refuzat.
Îi este frică de Monica. A plecat abia după ce i-am promis că nu o să stea mult cu ea, pentru că la mami în casă nu are voie să spună <<nu>>, trebuie doar să execute ce i se spune."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Martie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ay pe 29 Mar 2012, 12:21
    ha

    si ce ar fi vrut menajera sa faca ,sa se uite le televizor????asta era treaba ei sa faca cei se spune!!!!!!!!!

    0
    0

  • gina pe 18 Mar 2012, 17:40
    moni

    eu asta nu o cred povestea menajerei, sa fim seriosi orice mama isi iubeste fiica si nu o terorizeaza asa cum sustine dna asta , se vede clar ca fiica isi iubeste mama

    0
    1

  • heba pe 16 Mar 2012, 09:14
    vai vai

    cat te-a platit virinel?

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod