Ellie White, din nou pe pârtia de schi, la două luni de la accident!

Accidentul pe care Ellie White l-a avut în urmă cu două luni pe pârtia de schi pare să nu îi fi alungat artistei pasiunea pentru acest sport.

Accidentul pe care Ellie White l-a avut în urmă cu două luni pe pârtia de schi pare să nu îi fi alungat artistei pasiunea pentru acest sport.

Imediat după ce şi-a lansat cel mai recent videoclip, pentru piesa Sete de noi, cântăreaţa a petrecut 10 zile de vis într-o staţiune montană din Austria.
Ellie White a stat în Isghl, împreună cu un grup de prieteni, şi a profitat de aceasta perioada pentru a-şi reîncărca bateriile, dar şi pentru a se perfecţiona în arta schiatului.

După accidentul suferit în luna ianuarie a acestui an, solista a fost asistat de această data de un instructor.

“Cred că singura modalitate de a-şi înfrânge temerile este să le înfrunţi, astfel că am urcat din nou pe schiuri, de data aceasta fiind asistantă de un antrenor personal pe o pistă de începători. M-am descurcat binişor, însa sunt departe de a mă încumeta singură pe pârtie”, declară Ellie White.

Solista a petrecut o bună parte din această vacanță la Aqua Dome, un spa renumit pentru dotările sale. “Am făcut tot felul de masaje, tratamente şi am încercat băile fierbinţi în aer liber.
Serile le-am petrecut mai mult prin pub-uri. În zona asta nu există decât câteva cluburi, însă astmosfera de aici este foarte placută”
, adaugă artista.

Ellie White a lansat în urmă cu două săptămâni noul său videoclip, Sete de noi, al cărui invitat special este actorul George Piştereanu.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod