"Românii au talent": A cantat la pahare şi i-a uimit pe toți!

O nouă ediţie a show-ului a adus în faţa juraţilor şi a publicului reprezentaţii de dans, acrobaţie, dresaj, desen, dar şi momente umoristice.

Un muzicant cu totul şi cu totul special, Florinel Lăutaru şi-a adus paharele "bine acordate" pe scena " Românii au talent". El a cântat la pahare, uluind o ţară întreagă.

"Cât de bun e!", a exclamat Smiley, iar juriul l-a desemnat drept un candidat pe cinste pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, care va fi acordat pe lângă marele premiu, de 120.000 de euro.

Cu trei de "DA", Florinel, trece în etapa următoare la "Românii au talent".


Fete superbe, băieţi bine făcutâţi şi un moment de dans memorabil.

Acestea au fost ingredientele cu care trupa Black and White Dance Center i-a impresionat pe juraţi.

"Ce comentarii pot să mai am după momentul ăsta? Mi-aş dori să avem în fiecare an 60 de momente de genul asta", i-a felicitat Andi Moisescu. Iar Mihai Petre a continuat cu laudele: "Reuşiti să îmbinaţi lucruri atât de diferite într-un fir logic atât de evident, sunteţi una dintre cele mai complete trupe de dans, puteţi oferi de toate", aşa că trupa a primit trei de "DA" cu care va merge mai departe la "Românii au talent".

"Bunicuţa" pe care au făcut-o celebră băieţii de la Zdob şi Zdub că "bate toba" a venit la "Românii au talent" să-şi încerce norocul.
Bunica, adică Lidia, a umplut toată sala de energie alături de soţul său, Tudor Bejenaru, zis şi "bunelu'", pe ritmul tobei şi al fluierului. Bartoș şi Smiley  au încins o horă chiar pe scenă, iar Mihai Petre a filmat întreaga reprezentaţie cu telefonul.

"Sunteţi adorabili, ne transmiteţi o stare de bine şi mă bucur că am văzut că domnul joacă după cum bate bunica", i-a apreciat Andra, iar Mihai Petre a adăugat: "Am impresia că trăiesc într-o poveste".

După aşa un spectacol, juraţii au hotărât că vor să îi revadă pe bunica şi bunelu' pe scena "Românii au talent" în următoarea etapă.
Şi-a adus arbaleta şi asistenta sexy şi-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenţi când şi-a început reprezentaţia la "Românii au talent".
Concurentul a tras cu arcul cu o precizie milimetrică, reuşind să spargă un balon şi să străpungă o foaie de hârtie, totul fără să-şi rănească asistenta. "Pare destul de periculos şi asta îmi place", l-a lăudat Mihai Petre, iar Andra şi Andi Moisescu l-au aprobat, astfel că Ovidiu a obţinut "DA" la unison.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod