Michael Jackson, un nou scandal de paternitate

Artistul, decedat în 2009, la vârsta de 50 de ani, este subiectul unui nou scandal de parternitate în Statele Unite, după ce un muzician relativ necunoscut a declarat că este fiul biologic al megastarului şi că poate să dovedească acest fapt cu ajutorul unui test ADN.
Brandon Howard, în vârstă de 31 de ani, pretinde de mai mulţi ani că este fiul biologic al regretatului artist american, potrivit music-news.com.

El a acceptat să facă un test ADN, iar rezultatele acestuia au fost publicate, joi, pe site-ul FilmOn.com.

Potrivit site-ului TMZ.com, citat de Mediafax, testul arată că există 99,9% şanse ca Brandon Howard să fie fiul nelegitim al "regelui muzicii pop".

Potrivit aceleiaşi surse, rezultatele testului au fost obţinute de Alki David, proprietarul site-ului FilmOn.com, care afirmă că a cumpărat un mulaj dentar al megastarului de la un stomatolog din Beverly Hills, la o licitaţie organizată la Los Angeles.

El afirmă că acel mulaj, vechi de circa 30 de ani, este impregnat cu ADN-ul celebrului cântăreţ.
Alki David a refuzat să dezvăluie numele laboratorului care a efectuat testul ADN.

TMZ.com afirmă că Brandon Howard este fiul lui Miki Howard, o cântăreaţă de gospel care l-a avut ca agent pe Joe Jackson, tatăl megastarului, în anii '80. Potrivit aceluiaşi site, Michael Jackson ar fi cunoscut-o pe Miki Howard în 1982, cu puţin timp înainte de naşterea lui Brandon.

Alte surse din presa americană afirmă că adevăratul tată biologic al lui Brandon Howard ar fi Joe Jackson.

Brandon Howard nu a participat la conferinţa de presă prin care au fost date publicităţii rezultatele testului şi se presupune că nu are nicio legătură cu această iniţiativă.

Howard Weitzman, avocatul fondului care administrează averea lui Michael Jackson, a declarat pentru TMZ.com că nu a auzit niciodată de Brandon Howard.

Deşi nu se ştie deocamdată dacă Brandon Howard va avea pretenţii financiare de la acest fond, avocatul Howard Weitzman a spus deja că va lupta în justiţie pentru a respinge orice acţiune de acest fel.
"Orice termen limită pentru ca o persoană să susţină că este copilul lui Michael a trecut deja de multă vreme", a spus avocatul.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra, notează Mediafax.

Găsit vinovat de omucidere involuntară, Conrad Murray, medicul "regelui muzicii pop", a fost condamnat în noiembrie 2011 şi a fost încarcerat la Men's Central Jail din Los Angeles.
Medicul american, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat la sfârşitul lunii octombrie 2013, după doar doi ani din cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat. Pedeapsa i-a fost redusă pentru "bună purtare", iar eliberarea sa este justificată prin dorinţa autorităţilor americane de a reduce numărul de deţinuţi din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, cunoscut şi ca "Blanket" -, conform dorinţei starului, exprimată prin testament. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ACASA.RO pe 8 Mar 2014, 13:09
    MICHAEL

    Multumim pt poza ...azi de ZIUA FEMEII !! Puteati sa remarcati doar ca , MJJ a fost si va ramane un idol pt.multe dintre femeile din intreaga lume...! ..scandalul ,puteati sa-l lasati pt. alta zi...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod