Record bizar: a mâncat 4.000 de bureţi de vase!

O tânără din Marea Britanie care suferă de un sindrom rar a înghiţit 4.000 de bureţi de vase. Preferaţii ei sunt cei cu cu sos picant sau muştar.

O tânără din Marea Britanie care suferă de un sindrom rar a înghiţit 4.000 de bureţi de vase. Preferaţii ei sunt cei cu cu sos picant sau muştar.

Kerry Trebilcock (21 de ani) suferă de sindromul Pica, ce determină nevoia unei persoane de a mânca lucruri neobişnuite, ce nu constituie mâncare, informează tabloidul britanic The Sun, citat de agenţia Mediafax. Pe lângă 4.000 de bureţi de vase, tânăra a mâncat şi 100 de săpunuri.

"Într-o zi voi reuşi să înving asta şi voi fi capabilă să fac un duş sau să spăl vasele fără să mă simt înfometată", a declarat Kerry Trebilcock.

Tânăra a mărturisit că îi place să consume bureţii de vase cu sos picant sau muştar.

Câteodată, ea înmoaie bureţii în ceai sau ciocolată caldă, ca şi cum ar fi biscuiţi.

"Mănânc doar un anumit tip de bureţi şi săpunuri şi acum le şi prepar. Atunci când ies afară, iau cu mine o pungă de plastic cu ketchup şi sos. Nu am ieşit niciodată fără ele", a mai susţinut tânăra.

Ea a povestit cum a consumat prima dată bureţi: "După o cină în care am mâncat o porţie dublă de lasagna şi o cutie întreagă de îngheţată, m-am simţit încă înfometată.
Ca să-mi distrag atenţia, m-am hotărât să spăl vasele. Am luat un burete nou dintr-un pachet şi am simţit o dorinţă extraordinară de a-l mânca. Am luat un pahar cu apă, m-am aşezat şi am început să mestec buretele până ce l-am terminat. Nu avea niciun gust, dar m-am simţit foarte bine. În sfârşit foamea îmi dispăruse şi stomacul meu era satisfăcut."


Alte persoane care suferă de sindromul Pica simt nevoia de a consuma pământ, cărbune, hârtie sau cretă, relatează ziarul citat de Mediafax.

 

Foto: The Sun

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod