Jennifer Garner a născut un băieţel

Soţia actorului Ben Affleck a născut un băieţel. Acesta este al treilea copil al cuplului.
Soţia actorului Ben Affleck a născut un băieţel. Acesta este al treilea copil al cuplului.

Bebeluşul s-a născut într-o clinică din Santa Monica, a confirmat o sursă pentru revista People, citată de agenţia Mediafax.

Cei doi actori, ambii în vârstă de 39 de ani, au deja două fiice - Violet, născută în decembrie 2005, şi Seraphina, născută în ianuarie 2009.

Garner şi Affleck au anunţat că vor deveni din nou părinţi în august 2011. Jennifer Garner, care s-a remarcat cu rolul din serialul TV "Alias", a anunţat în ianuarie anul acesta, în emisiunea lui Jay Leno, că medicii i-au comunicat deja sexul copilului, dar a decis împreună cu soţul ei să facă publică această informaţie abia după naşterea bebeluşului.


"Va fi atât de ciudat să avem un băieţel"
, a declarat Garner la scurt timp după aceea într-o altă emisiune TV, prezentată de Ellen DeGeneres, adăugând însă că această experienţă de viaţă va fi "cool şi diferită".

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au căsătorit în iunie 2005, după ce s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la "Daredevil".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Februarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod