Propuneri pentru ștergerea scenei cu Donald Trump din „Home Alone 2“: Cu cine l-ar înlocui fanii

Insurecția de la Capitoliul SUA nu are urmări doar pe Twitter pentru Trump. Mai mulți fani ai seriei „Home Alone“ vor ca acesta să fie înlocuit în celebra scenă cu Macaulay Culkin.

Donald Trump a primit o lovitură serioasă după ce Twitter și Facebook i-au suspendat conturile din cauza "riscului ridicat de a incita din nou la violență" după insurecția de la Capitoliu. Însă acțiunile împotriva președintelui american nu se opresc aici: acum fanii seriei "Home Alone" cer ștergerea digitală a lui Trump din celebra scenă în care acesta a apărut cu Kevin, personajul interpretat de Macaulay Culkin.

Secvența cu pricina este cea în care micul Kevin McCallister (Macaulay Culkin) intră pentru prima oară în Plaza Hotel din New York și îl întreabă pe un necunoscut, aflat cu spatele spre el, unde se află foaierul.

Străinul se întoarce, iar spectatorii descoperă că este Donald Trump. El îi răspunde lui Kevin: "Înainte pe hol și apoi dreapta."

"Trebuie judecat, închis și îndepărtat digital din <<Home Alone 2>>", scria Andrew Hunter Murray pe Twitter pe 6 ianuarie. De atunci, ideea lui despre scoaterea lui Trump din celebrul film s-a propagat pe rețelele de socializare.

"Nu voi avea liniște până când el nu va fi scos din scena din Home Alone 2", a declarat pentru Bored Panda consultantul media Matt Navarra.

Acesta a spus că, asemenea celor mai mulți oameni, a fost șocat și alarmat de modul în care a fost atacat un simbol al democrației americane. "A fost și mai șocant (și din păcate deloc surprinzător) răspunsul slab și aproape iertător al președintelui Trump la adresa atacatorilor. Insurecția a părut rezultatul unui foc care mocnea, iar Trump ne-a șocat în tot mandatul lui cu politicile, retorica și personalitatea lui antagonice", a adăugat Navarra.

Consultantul spune că ideea lui de a-l scoate pe Trump din "Home Alone" a fost doar o glumă.
"A fost sarcasm, ceva ce britanicii adoră, dar unii ar putea să nu-l înțeleagă. Există probleme cu mult mai mari și mai importante și îngrijorări despre Trump care trebuie investigate", a explicat el.

Citește și: Kamala Harris, pe coperta Vogue. Imaginile au provocat un scandal


Potrivit Bored Panda, Donald Trump a apărut în "Home Alone: Lost in New York" (1992) pentru că deținea hotelul The Plaza din New York și a permis filmările înăuntru cu condiția să existe o scenă și cu el. Producătorii au fost nevoiți să-i facă pe plac.

Ideea lui Navarra a trezit interesul pe Twitter, iar fanii filmului au prins gluma și au venit cu propuneri năstrușnice pentru înlocuirea lui Trump.

De la Keanu Reeves și Michael Jackson până la personaje din "Star Wars" și Barack Oabama, iată pe cine vor să vadă fanii filmului "Home Alone" în locul lui Trump!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cornel pe 12 Ian 2021, 22:31
    Glumele unor oameni lipsiti de umor

    Nu este o gluma, daca te gandesti ca asta a facut si Stalin - a sters din fotografiile oficiale pe toti cei care i-au iesit din gratii. Micii stalinisti sunt din ce in ce mai vioi, glumele lor din ce in ce mai lipsite de umor. La un moment dat vor ajunge la ce a ajuns si Stalin - ii vor ucide pe cei care ii deranjeaza.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod