Cele mai frumoase tunsori bob cu vârfuri drepte. 60 de idei pentru un nou look

Bobul cu vârfuri drepte este cea mai populară tunsoare din ultimii ani și nu pare să se demodeze prea curând. Descoperă 60 de idei din care să te inspiri dacă vrei să încerci un nou look.
De ce este bobul drept atât de apreciat? Răspunsul este cât se poate de simplu: oferă o mulțime de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea și este în același timp extrem de versatil. 

Bobul drept se face remarcat prin vârfurile sale tunse perfect drept, chiar dacă în unele cazuri șuvițele sunt inegale. Acest detaliu este elementul central al tunsorii și contribuie la crearea efectului vizual de păr des și voluminos, chiar și în cazul în care părul este subțire sau fin. De fapt, această tunasoare este ideală pentru a crea iluzia unui păr mai bogat și sănătos. 

În cazul tunsorilor filate sau a bobului clasic, vărfurile au un aspect ușor subțiat, de pană, obținut prin filarea sau tăierea vârfurilor în scări.
Este redus astfel volumul, ceea ce nu se întâmplă în cazul vârfurilor tăiate drept.

Citește și: Cele mai frumoase tunsori în scări. 40 de idei din care să te inspiri


Versatilitatea bobului cu vârfuri drepte este impresionantă. Această tunsoare aparent simplă poate fi adaptată perfect în funcție de tipul de păr și structura firelor. Bobul drept arată la fel de bine în varianta pentru părul drept, cât și pentru părul ondulat sau chiar creț. 

De asemenea, cărarea poate schimba radical o tunsoare bob.
O cărare adâncă pe o parte va crea mai mult volum și va arată excelent în cazul unui bob scurt. Pentru părul drept, cărarea pe mijloc este o alegere interesantă, în special dacă vrei un look perfect simetric. 

Bobul drept arată foarte bine și în asociere cu breton, fie că optezi pentru un breton scurt și drept, unul pe o parte sau bretonul de tip cortină. 

În acest an sunt în tendință culorile inedite de păr și șuvițele groase în culori contrastante care să încadreze chipul.
Aceste variante de colorare se potrivesc cel mai bine cu un bob drept, cu cărare pe mijloc.

Descoperă în galerie 60 de tunsori bob cu vârfuri drepte din care să te inspiri dacă vrei să încerci un nou look.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod