Prigoană și Bahmuțeanu, din nou "la cuțite"

S-au împăcat, dar tot nu sunt liniștiți. După ce Adriana Bahmuțeanu a vorbit în emisiunea "Acces direct" despre problemele din căsnicie, Silviu Prigoană a dorit să facă unele precizări.
"Mi-a dat un act prin care eu mă angajez că renunţ la toate procesele. Nu am vrut şi de aici au apărut toate problemele. S-au întâmplat foarte multe lucruri. Dar o să le spun la timpul potrivit. Sper să nu se mai repete. Fiecare cuplu are discuţii...nouă nu ne lipseste nimic teoretic. Practic, ne lipsesc foarte multe lucruri. Aveţi grijă cu cine vă măritaţi şi cu cine faceţi copii", a spus ea.

"Aşa nu se mai poate. Dacă anul trecut nu mă împăcam cu el, regretam toată viaţa.
Nu aş fi vrut să îmi reproşeze asta copiii mei. Pentru ei am facut-o. Consider că am făcut tot ce se putea face ca să fim o familie. Suntem doi nebuni, aşa nu se mai poate. Dacă ne vom despărţi, sper să nu simtă copiii asta"
, a mai spus Bahmuțeanu, plângând.

Prigoană și-a spus punctul de vedere la emisiunea "Un Show Păcătos": "Dacă e nefericită, de ce nu pleacă? Eu am crezut că mă iubește. De 1 mai am fost singur la mare cu copiii, ea avea contract și nu a fost alături acolo cu noi.
Toate treburile ei sunt mai importante decât familia. Acum un an și nouă luni, ea a plecat pe poarta din spate. Mara Bănică mi-a băgat mortul în casă când s-a întors. Ea vrea beneficii casa, teren, vrea acțiuni. A fost angajată la mine și a luat foarte mulți bani salariu. Și colac peste pupăză, Adriana a depus plângere penală împotriva mea, nu mă așteptam la așa ceva."


Cei doi au soți s-au aflat în direct, prin telefon, iar discuția a alunecat pe panta scandalului.
Adriana l-a acuzat pe Prigoană că vine acasă la patru dimineața, că le-a dat mulți bani fostelor soții și a spus că toată lumea a profitat de el.
Acesta i-a adus aminte de iubirea ei cu electricianul, episod consumat în cele nouă luni în care au fost despărțiți, acuzând-o că își dorește doar bani și carieră.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod