Poza cu Bianca Drăguşanu care a stârnit controverse

Bianca Drăguşanu a stârnit valuri pe pagina sa de Facebook după ce a postat o fotografie în care este surprinsă în timp ce iese din piscină.

Bianca Drăguşanu a stârnit valuri pe pagina sa de Facebook după ce a postat o fotografie în care este surprinsă în timp ce iese din piscină.

Fosta asistentă de televiziune poartă un costum de baie super sexy, dar silueta pe care o afişează i-a făcut pe fani să comenteze imediat, relatează cotidianul Cancan.

Dacă unii o admiră şi spun că arată perfect, alţii cred că îşi pune în pericol viaţa şi ar trebui să înceteze curele de slăbire, pentru că doar silicoanele au mai rămas de ea.

"Să mă ierte Dumnezeu, dar, sincer, Bianca dragă, dacă mai continui cu înfometarea, nu vei mai trăi mult. Păcat de tine", i-a spus un admirator.

"Ce slabă e! Mănâncă o dată pe an ca să arate așa", a completat altcineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iulie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dineesuka pe 1 Aug 2012, 15:15
    .

    mie mi se pare ca si-a supt burta. Se vede de la o posta

    0
    0

  • A pe 30 Iul 2012, 23:15
    PFF

    Clar,e anorexica.Cum frate sa fii atat de slab !?:| Si-a facut la operatii incat nici ea nu mai stie,e o femeie din plastic,si nu stiu cum atatia barbati o plac,ma rog formele ei artificiale . ;)) Sunt sigura ca toate domnisoarele vor sa aiba un corp de invidiat,dar nu mi se pare ceva frumos la ceea ce vad la Bianca.Mi se pare deplasata putin,avand in vedere silueta pe care o are.E mult prea slaba.:|

    2
    0

  • azely pe 30 Iul 2012, 14:15
    pamant de flori

    esti naspa rau...femeie de plastic!

    4
    0

  • Veronica pe 29 Iul 2012, 06:55
    .,.,.,,..

    fata asta chiar deja e bolnava. Dai Domane sanatate, are nevoie...

    2
    1

  • alinush pe 27 Iul 2012, 20:20
    sunt momente cand ma rog sa fie doar photoshop

    si unul f prost realizat...

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod