Modă: 15 ţinute care te ajută să pari mai înaltă. Învaţă mici trucuri!

Fetele minione se plâng mereu că şi-ar dori să fie mai înalte, de aceea poartă tocuri mai mereu. Însă, tocurile nu sunt singura lor salvare. Există mai multe trucuri care le pot ajuta să câştige, vizual, câţiva centimetri în înălţime.

Fusta micro-mini

Dacă esti mică de înălţime trebuie să-ţi cumperi cât mai multe fuste micro-mini. Acele fuste scurte cu talie înaltă, care-ţi transformă picioarele într-o secundă şi acestea par mult mai lungi. Se potrivesc pefect cu o cămaşă simplă, pentru birou, sau cu o bustieră sau o bluză din voal, pentru seară.

Însă, mare atenţie! La astfel de fuste trebuie să ai nişte picioare lipsite de celulită.

Pantaloni lungi şi evazaţi

Pantalonii lungi, puţin evazaţi, şi pantofii cu talpă înaltă nu ar trebui să-ţi lipsească din garderoba ta. Foarte important este ca lungimea pantalonului să acopere din platforma încălţărilor. Dacă ai o talie subţire, poţi să optezi pentru nişte pantaloni cu talie înaltă. În acest mod vei obţine nişte picioare interminabile. Dacă nu vrei tocuri şi preferi balerinii, indicat este să fie de aceeaşi culoare cu pantalonul sau într-o nuanţă cât mai apropiată de culoarea pielii.

Ideea este să nu rezulte un contrast între culoarea pantalonului şi cea a pantofilor, pentru că această imagine va micşora. 

Salvarea vine de la dungile verticale

Dungile verticale sunt un adevărat aliat pentru fetele minione. Ele reuşesc să alungească orice siluetă. Aşa că, nu ocoli o rochie în dungi verticale sau o pereche de pantaloni. În aceeaşi categorie intră şi hainele cu imprimeuri pe verticală. Şi, partea cea mai bună este că această iluzie optică te ajută să pari şi mai slabă.

Accesorii colorate

Un truc foarte util este să porţi accesorii foarte colorate şi haine într-o singură nuanţă. De exemplu, o pereche de pantofi intens coloraţi şi nişte cercei mari într-o culoare asemănătoare pantofilor (sau complementară) asortate la nişte haine negre sau nude te vor înălţa garantat. Acelaşi truc îl poţi folosi cu pantofii şi o bluză de aceeaşi culoare.

Pantaloni scurţi pentru picioare lungi

Ca în cazul fustelor, pantalonii scurţi fac minuni pentru fetele minione.

Şi dacă sunt cu talie înaltă atunci este şi mai bine.

 

1 din 16

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • an pe 3 Iun 2013, 13:15
    of

    de ce nu puneti niste fete ce au corpul apropiat de femeile din romania? numai modele, hai frate, toti stim ca haina nu sta la fel pe o slaba ca si pe o tipa bine facuta. Nu stiu ce sa zic,dar articolul nu m-a ajutat deloc ...

    1
    2

  • Roxyy pe 7 Sep 2012, 19:16
    ...

    Parerea mea personala - aceste ''exemple'' sunt urate. Nu imi plac.

    1
    0

  • Elena pe 2 Aug 2012, 18:22
    ups

    Am vrut sa zic "par" *

    0
    1

  • Elena pe 2 Aug 2012, 18:19
    Hmmm...

    Unele outfit-uri din cele prezentate nu mi se pare potrivite. In multe fotografii apar niste sandale cu bareta, care mai este si groasa. Fetele scunde n-ar trebui sa poarte sandale sau pantofi cu bareta, deoarece vor parea mai scunde. Dar cum fetele din poze sunt toate inalte, nu prea ne dam seama...

    4
    0

  • A pe 28 Iul 2012, 15:07
    LOL.

    Dupa parerea mea,rochia rosie nu te arata deloc mai inalta,chiar te arata mai mica.Ganditi-va putin,fiind pana sub genunchi iti arata picioarele scurte.:| Cel mai bine,pantaloni cu talia inalta,rochii lungi si vaporoase cu o pereche de sandale cu putin toc:| sau salopete.

    11
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod