Olivia Steer știe ce să cumpere de la piață

În vârstă de 38 de ani, soția lui Andi Moisescu este cunoscută pentru atenția pe care o acordă alimentației. Ea explică cum reușește să identifice produsele naturale atât de greu de găsit în piețele noastre.
"Este foarte important să ne identificăm sursele de hrană sănătoasă pentru că ea exista, trebuie doar să o cauţi. Eu găsesc hrana sănătoasă în piaţă. Sunt o clientă fidelă a Pieţii Matache, de unde îmi cumpăr fructe şi legume de la producători locali şi pe care le disting foarte clar ca fiind cât se poate de organice: după formă, după culoare, după gust, după cât de pârguite sunt la soare", a spus vedeta pentru Agenția de Presă Mondenă.

"Sunt nişte criterii care nu au cum să te înşele şi atunci când faci comparaţie cu acele produse de import sau prost crescute la noi în agricultura convenţională care sunt toate trase la boloboc, care sunt măsurate parcă cu centimetrul, care sunt egale, dubios de simetrice, care nu au gust, care sunt fade, care nu au miros...
atunci îţi dai seama de diferenţă. Trebuie doar să cauţi!”
, a mai spus Olivia.

Și Andreea Marin preferă să-și cumpere legume și fructe proaspete din piață, chiar și atunci când e plecată din țară. Vedeta a postat o imagine pe Facebook în care e surprinsă într-o mică piață din Italia, unde se află în vacanță. După ce a studiat îndelung oferta de fructe, Andreea a ales o lămâie imensă. "Bună dimineaţa! Am luat o lămâie sănătoasă, să-mi ajungă pentru o săptămână:)", a scris ea.
 
 
 
 
Foto: Mediafax 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod