6 sfaturi ca să te distrezi în vacanţa de vară dacă eşti singură

Te deprimă ideea că îţi vei petrece singură vacanţa de vară, fără un Făt-Frumos la braţ, alături de care să te distrezi cu adevărat? Înseamnă că priveşti doar partea goală a paharului şi eziţi să observi numeroasele avantaje ale independenţei zilelor libere, când poţi explora fără bariere plăcerile vieţii.

Vacanţa de vară este o perioadă în care te poţi opri din goana zilnică, departe de responsabilităţi şi contrângeri. Când eşti singură, ai toată libertatea de a face numai ce-ţi pofteşte inima.
Acum ai şansa de a te bucura de un răgaz pentru a te autocunoaşte. Iată cum poţi să te distrezi în vacanţa de vară, atunci când eşti singură!

1. Petrece câteva zile în oraşul natal

Locuieşti în alt oraş decât cel în care te-ai născut? Petrece o săptămână sau două acasă, unde poţi redescoperi lucrurile frumoase pe care le-ai ratat cât ai fost departe.
Ia cu tine un prieten bun şi vezi cum mai arată cinematograful din oras, vizitează muzeele şi galeriile locale, mănâncă la cele mai noi restaurante din oraş şi petrece-ţi serile în faţa blocului, glumind cu vecinii, ca pe vremuri.

Poţi să faci plimbări pe jos prin oraş, fotografiind cladirile cu arhitectură impresionantă sau parcurile şi grădinile frumos amenajate. Vei redescoperi frumuseţile regiunii natale şi îţi vei aminti de clipele frumoase din trecut.

2. Bucură-te de activităţi în aer liber

Chiar dacă nu are cine să te însoţească în micile tale aventuri de vacanţă, există multe lucruri distractive pe care le poţi face singură. Drumeţiile montane, traseele cu bicicleta sau zilele de leneveală la soare cu o carte bună în care capeţi un bronz perfect îţi încarcă bateriile şi te ajuta să ajungi să te simti excelent, doar cu tine însăţi.

3.
Evadează cu prietenii într-un loc exotic


Acceptă invitaţiile prietenilor tăi de a petrece câteva zile de distracţie la munte, la mare sau vizitând un oraş atractiv din străinătate. Vei ajunge în multe conjuncturi care să-ţi permită cunoaşterea de oameni noi, în baruri, restaurante, la petreceri şi alte cercuri sociale.

Avantajul tău, în faţa amicilor cuplaţi, este acela că poţi rămâne la hotel pentru a te odihni când n-ai chef de drumeţii sau poţi vizita locurile care îţi plac în calitate de turistă singură şi sexy, pe care mulţi pretendenţi ar putea să o invite la o cafea.

4. Cumpără un pachet de relaxare la un centru spa

Cum bărbaţii nu se dau în vant după experienţele de acest gen, te poţi bucura din plin de câteva zile paradisiace într-un centru spa, unde să fii răsfăţată, tratată ca o regină şi servită ca la carte.
Ia şi o prietenă bună cu tine, veţi împărtăşi experienţe de viaţă şi veţi da naştere unor amintiri superbe împreună.

5. Încearcă un sport extrem

Nu trebuie să îţi rogi iubitul să ţi se alăture, poate fi experienţa ta, de care să te bucuri la maximă intensitate. Înscrie-te la un curs de alpinism, încearcă saltul cu paraşuta sau scunfundările marine. Te poţi concentra 100% pe senzaţiile tari oferite de adrenalină, fără să fii nevoită să îţi împarţi atenţia cu altcineva.

6. Descoperă un nou hobby

Ştiai că în vacanţa de vară, Crucea Roşie Română caută voluntari care să participe la acţiuni interesante la mare sau munte? Aici îţi poţi face mulţi prieteni şi cunoştinţe noi, printre care se poate afla şi jumătatea ta.

Există programe de voluntariat şi în străinătate sau o mulţime de cursuri pe care le poţi urma şi unde te poţi distra pe cinste, legând noi prietenii, in gastronomie, dans, origami, fitness, inot, modelling, astronomie etc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod