Vrei să nu te facă de râs pe plajă? Cum să-ţi ajuţi prietenul să slăbească

Pare cam târziu pentru un abdomen de Justin Bieber, dar dacă vrei să nu te uiţi tristă la burta iubitului tău pe plajă, mai poţi face câte ceva pentru a-l impulsiona să o micşoreze înainte de vacanţă.
Află cum să-ţi ajuţi prietenul să slăbească, dacă vrei să nu te facă de râs pe plajă.

Șansele de succes pentru a-l ajuta să slăbească depind foarte mult de abordarea problemei. Vei obține rezultate mai bune dacă îl convingi ca inițiativa ta are la baza un stil de viață sănătos, nu burta lui pe care nu ai chef să o vezi când te relaxezi pe plajă.

Nu-l trata ca pe un infractor

Atitudinea ta contează foarte mult pentru a-l motiva să slăbească rapid fără să provoci tensiuni și certuri. Gândește-te cum ai vrea să fii tu tratată atunci când încerci să slăbești și nu te purta mai agresiv cu el decât ai vrea să se poarte el cu tine.

Atunci când se delectrează cu ce nu ar trebui, nu-i lua mâncarea de la gură. Încearcă să-l convingi că ideea de a slăbi pentru a arăta mai bine la plajă este chiar a lui. Probează un costum de baie în fața lui și îndeamnă-l și pe el să facă același lucru. Dacă nu este mulțumit de ce vede în oglindă, va fi motivat mai ușor.

Convinge-l să facă mișcare

Cea mai sigură cale de a-l implica în activități fizice este să-i fi alături. Renunță la un drum cu mașina sau cu autobuzul pentru 2-3 stații sau propune-i să urcați împreună pe scări de acum înainte. Dacă vede că te implici și chiar că ești într-o formă mai bună decât el, va fi mai dispus să facă unele eforturi.

Modifică-i meniul de grătar

Câteva schimbări mici în alimentația iubitului tău pot face o diferență mare chiar și în numai o lună. Dacă îi plac grătarele, convinge-l să renunțe la mici și cârnați. Carnea de pui sau cea cât mai slabă de porc pot rămâne felul principal, dar adaugă și legume și ciuperci pe grătar. Pune dovlecei, roșii, ardei și chiar ceapă pe grătar, stropește-le cu puțin ulei de măsline și ai obținut o garnitură mult mai sănătoasă decât cartofii prăjiți.

Numără-i berile

Nu are rost să începi să comentezi că bea prea mult, dar îl poți îndruma în direcția corectă cu un sfat simplu. Convinge-l să bea un pahar de apă după fiecare bere. Va bea mai puțin și mai ales va fi mai puțin tentat să se înfigă într-o shaorma cu de toate după a cincea bere.

Optimizează-i shaorma

Dacă totuși nu se poate abține de la shaorma, oferă-i varianta care îl îngrașă cel mai puține: lipie + carne de pui + orice legumă proaspătă. Dacă renunță la cartofii prăjiți, la sosurile grase și la murăturile pline de sare, va slăbi mai repede.

Oferă-i sex în loc de pizza

Atunci când pofta de mâncare îl îndeamnă către produsele care îl îngrașă, oferă-i direct desertul. O partidă de sex de 30 de minute arde în jur de 150 calorii, iar după ea îi poți pregăti o salata de legume cu telemea și ciuperci, o masă de vară care îl va ajuta să arate mai bine în costumul de baie pe plajă.

Tentează-l cu o competiție

Dacă nimic nu pare să aibă efectul dorit, poți apela la spiritul lui competitiv. Propune-ți și tu să slăbești câteva kilograme, dacă este cazul, și transformă asta într-o competiție. Primul care ajunge la greutatea dorită sau la tonusul muscular necesar câștigă! Un concurs îl poate motiva cel mai bine să slăbească și să nu te facă de râs pe plajă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 4 Apr 2014, 15:58
    Tratament pentru scaderea in greutate

    Eu am folosit pentru a scadea in greutate un supliment ce se cheama Thermacuts. Produsul facut in totalitate din plante m-a ajutat sa dau jos cateva kilograme. In perioada curei am facut si foarte mult sport si am tinut si o dieta echilibrata!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod