Noi dezvăluiri despre viaţa lui Whitney Houston

În apropierea primei comemorări de la moartea cântăreţei, mama acesteia este încă traumatizată, întrebându-se, în cartea de memorii pe care urmează să o lanseze, dacă nu ar fi putut face ceva ca să o salveze, şi dezvăluind ce descoperiri făcute în casa cântăreţei au înspăimântat-o.
Cissy Houston a povestit în repetate rânduri cum a obligat-o pe Whitney să se interneze la reabilitare după ce a descoperit că locuinţa artistei devenise un ascunziş pentru droguri, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

În memoriile ei, "Remembering Whitney" ("Amintindu-mi de Whitney"), Cissy recunoaşte legătura cu fiica sa: "A început să se ducă la petreceri şi nu prea ştia cum să se oprească. Obişnuiam să mă întreb ce făcea noaptea, unde era."

Potrivit unui fragment obţinut de revista People din această carte, care urmează să fie lansată în Statele Unite pe 31 ianuarie, mama lui Whitney Houston, în vârstă de 79 de ani, se întreabă în continuare: "Aş fi putut s-o salvez?"

De asemenea, într-un interviu acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, care va fi difuzat luni, Cissy dezvăluie felul în care a aflat de moartea fiicei sale.
Fiul ei, Gary, a sunat-o ca să-i dea cumplita veste că Whitney fusese găsită moartă într-un hotel din Los Angeles.

"Mă enervasem pentru că nu-mi spunea nimic. Ţipa. Spunea 'Nippy, Nippy'. (n.r. câinele familiei) Am întrebat: 'Ce a păţit?", povesteşte mama artistei.
"A murit?", l-a întrebat Cissy la telefon pe fiul ei, acesta răspunzând: "Da, mami, a murit". "Şi nu-mi amintesc prea multe după asta", a adăugat Cissy.

În fragmentul din cartea de memorii obţinut de revista People, aceasta mai spune: "Sunt furioasă că a murit singură, în condiţiile acelea." În acelaşi timp, Cissy precizează că nu îl învinovăţeşte pe fostul soţ al fiicei sale pentru problema ei cu drogurile: "Dau vina pe el pentru felul în care o trata, dar nu pentru problemele ei cu drogurile. Nu i-a fost de niciun ajutor."

Într-o serie de dezvăluiri publicate de The Sun, mama actriţei povesteşte cum a ajuns să descopere toate semnele care prevesteau declinul starului.
Prima oară când şi-a dat seama că fata ei avea probleme a fost în 2005, când a sosit neanunţată în casa din Atlanta pe care Whitney o împărţea cu soţul ei, cântăreţul Bobby Brown şi cu fiica celor doi, Bobbi Kristina.

Locuinţa în valoare de milioane de dolari era murdară, dar pentru Cissy cel mai mare şoc a fost când a văzut "ochi mari care se holbau şi feţe bizare" pictate cu spray pe pereţi şi pe uşă.

Descoperirile au continuat în altă cameră, unde Cissy a văzut că dintr-o fotografie mare de familie, înrămată, fusese tăiat capul lui Whitney. "Ochi malefici holbându-se ca o ameninţare. Cine ar face un asemenea lucru? Părea o nebunie. A fost mai mult decât deranjant să văd faţa fetei mele tăiată aşa. A fost înfricoşător", şi-a amintit Cissy.

În memoriile sale, mama cântăreţei îşi aduce aminte  că, înainte să fie internată la dezintoxicare, Whitney arăta de parcă era drogată, spunând că era imposibil să o recunoască pe vedeta internaţională cu atâtea premii Grammy şi aprecieri pentru cariera de actriţă.

Cântăreaţa nu a acceptat să înceapă un program de reabilitare, aşa că Cissy a revenit la locuinţa ei cu un ordin judecătoresc, doi agenţi de poliţie şi cu o petiţie semnată de opt oameni şi un doctor care o văzuse pe Whitney în ultimele 48 de ore.
Potrivit mamei sale, cântăreaţa tremura când Cissy i-a spus că o duceau la dezintoxicare.

Whitney Houston a fost găsită moartă, la vârsta de 48 de ani, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace. Artista americană s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi alte droguri, notează Mediafax.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea". Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles.
Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod