Andreea Marin a renunţat la numele de Bănică şi a plecat în Spania

Vedeta nu se mai numește Andreea Marin Bănică pe Facebook, ci a a redevenit Andreea Marin, la scurt timp de la revenirea în ţară, după vacanță de o săptămână din Dubai.

Vedeta nu se mai numește Andreea Marin Bănică pe Facebook, ci a a redevenit Andreea Marin, la scurt timp de la revenirea în ţară, după vacantă de o săptămână din Dubai.

Schimbarea nu a avut loc deocamdată şi în acte, aceasta urmând să se producă după divorțul care va pune capăt celor șapte ani de căsnicie.

Abia întoarsă din Dubai, Andreea Marin a plecat din nou din România. Pasagerii care s-au îmbarcat duminică dimineaţă de pe Otopeni în cursa Tarom de Madrid au văzut-o stând cuminte la coadă, scrie wowbiz.ro.

Vedeta părea foarte preocupată, fiind evident că nu pleacă într-o altă vacantă.

Încă din noiembrie anul trecut, Andreea dezvăluia presei că are în vedere un proiect propus de câţiva producători spanioli pentru care va fi nevoită să facă mai multe drumuri spre capitala Spaniei, notează wowbiz.ro.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod