Marc Anthony s-a despărţit de iubita sa


Fostul soţ al lui Jennifer Lopez s-a despărţit de iubita lui, modelul Shannon de Lima, cu care a avut o relaţie de peste un an.
"Marc a pus capăt relaţiei sale cu modelul Shannon de Lima. Despărţirea lor s-a produs pe cale amiabilă la jumătatea lunii ianuarie", a declarat pentru revista People agentul de presă al cântăreţului.

Marc Anthony şi-a oficializat relaţia cu Shannon de Lima în ianuarie 2012, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, în care a spus că modelul venezuelean este ca "o statuie a libertăţii (sale)", informează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Cuplul a fost văzut pentru ultima oară împreună săptămâna trecută, în clubul Marquee din New York.

Înainte de relaţia cu Shannon de Lima, cântărețul a fost căsătorit vreme de şapte ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în iulie 2011.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, notează Mediafax.
Cântăreaţa a născut gemeni în februarie 2004.

Marc Anthony, care se află deja la cel de-al doilea divorţ, după cel de fosta Miss Puerto Rico Dayanara Torres, a vândut peste 12 milioane de albume pe plan mondial.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod