Marc Anthony s-a despărţit de iubita sa

Fostul soţ al lui Jennifer Lopez s-a despărţit de iubita lui, modelul Shannon de Lima, cu care a avut o relaţie de peste un an.
"Marc a pus capăt relaţiei sale cu modelul Shannon de Lima. Despărţirea lor s-a produs pe cale amiabilă la jumătatea lunii ianuarie", a declarat pentru revista People agentul de presă al cântăreţului.

Marc Anthony şi-a oficializat relaţia cu Shannon de Lima în ianuarie 2012, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, în care a spus că modelul venezuelean este ca "o statuie a libertăţii (sale)", informează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Cuplul a fost văzut pentru ultima oară împreună săptămâna trecută, în clubul Marquee din New York.

Înainte de relaţia cu Shannon de Lima, cântărețul a fost căsătorit vreme de şapte ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în iulie 2011.

Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, notează Mediafax.
Cântăreaţa a născut gemeni în februarie 2004.

Marc Anthony, care se află deja la cel de-al doilea divorţ, după cel de fosta Miss Puerto Rico Dayanara Torres, a vândut peste 12 milioane de albume pe plan mondial.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod