Mîndruță o atacă dur pe Paula Seling pe tema maidanezilor

Lucian Mîndruță a postat un mesaj pe Facebook în care îi reproșează cântăreței modul în care a comentat eutanasierea câinilor fără stăpân.
"Ajutor, sunt vânat de fanii Paulei Seling, care plânge când vede un clip cu un câine ars de viu... ÎN RUSIA! Paula, îți scriu direct: te-am criticat pentru că nu ești în stare să pui lucrurile în context. Rusia nu e România, iar eutanasierea nu e ardere de viu. Iar noi, care vrem un oraș curat și fără maidanezi nu suntem niște ucigași isterici, așa cum ai sugerat", a scris realizatorul TV.

"Dacă vii cu argumente emoționale și plângi la un clip vechi pe net, îți recomand o vizită la mormântul copilului ucis în BUCUREȘTI! Să-ți revii și să te reapuci de cântat, pentru că vorbitul, în mod clar, nu-ți priește", a îndemnat-o Lucian Mîndruță.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2013
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Imola pe 12 Sep 2013, 17:14
    Despre omorarea animalelor

    Interesant ca numai cainii sunt animale, considerate ,,creatiile lui D-zeu”.De ce nu faceti la fel si atunci cand zilnic macelariti creatiile lui D-zeu pentru a va satisface poftele carnale.Atunci cand miile de vaci, porci, miei si pasari sunt sacrificate zilnic, nu aveti mustrari de constiinta? Sau aceste fapturi nevinovate pot fi ucise , nu eutanasiate, aici avem scuze,nu-i asa? De ce nu ii lasati sa traiasca si sa se bucure de viata ,care a fost data si lor.De ce faceti deosebire intre animale si animale? Oare genocidul lor nu este pacat in fata lui D-zeu?

    2
    1

  • anonim pe 12 Sep 2013, 15:15
    nu inteleg

    mai oameni buni...a murit un copilas de 4 anisori.un caine maidanez i-a taiat firul vietii la numai 4 anisori...si eu am 2 catei, ii iubesc , sunt ai mei si am grija de ei. daca unul dintre el mi-ar omori copilul cu siguranta l-as omori si eu pe el. cainii maidanezi nu au ce cauta pe strada, iar 14 zile sunt suficiente ptr cei ce vor sa salveze viata unui catel prin adoptie...

    2
    1

  • Kiki pe 12 Sep 2013, 12:52
    ....

    Animalele nu au discernamant! Nu inteleg cum noi oamenii, fiinte superioare animalelor, cu un nivel de inteligenta net superior ne putem comporta exact ca ele. ar trebui sa fim capabil sa rezolvam problema altfel. nu e logic si mai ales drept. bai oameni bagati-va mintile in cap! crima nu rezolva crima!

    2
    2

  • ana pe 12 Sep 2013, 08:06
    raspuns

    dmnule Mandruta,dar daca v-ar eutanasia cineva pe dvs., cum ar fi????????????????????????????de cand cu intamplarea asta urata alte subiecte nu mai au nici o televiziune,au uitat de batrani,de pensionari,de preturile care se maresc in fiecare zi..........

    2
    2

  • Mirela pe 12 Sep 2013, 01:52
    Mi-e mila de oamenii din Romania

    Doamne, ocroteste-i pe romani! Populatia nu are nici o vina, bunica nu are nici o vina, copilul sau toate persoanele care au fost omorate de caini nu au nici o vina! VINA CEA MAI MARE O POARTA CEI DIN GUVERN!! Au cheltuit, ca sa nu zic ca au furat banii cu care trebuiau sa faca adaposturi pentru cainii maidanezi!

    1
    1

  • dorina pe 11 Sep 2013, 21:20
    Ptr. parinti grijulii

    Anul trecut o alta baba senila care se intitula "buni" a intrat cu o copila de 2 anishori in parcul IOR , s-a asezat la o mica barfa si dupa ceva timp a inceput sa-si zmulga parul din capca i-a fost rapita copila .... Au gasit-o lumea moarta ( inecata ) in fantana de la intrare in parc .... Iar "strig " REVOLTATOR !!! Parinti lasati dracului cainii in pace si aveti grija pe mainile cui va dati pruncii !!!

    5
    5

  • dorina pe 11 Sep 2013, 21:15
    mormantul copilului ucis ...

    Mandruta ... mi-e sila de tine !!! De ce nu ai intrebat de "buni" (anume am pus ghilimele ... numai "bunica" nu-i ) . Ce facea cand copii au plecat de langa ea, pe o proprietate privata !!! Gloaba batrana mai si zice ca are constiinta impacata !!! Revoltator !!! Nici nu isi ingropase nepotul mort din vina neglijentei ei , si s-a dus la tv-eu sa mai castige ceva banuti ... Mi-e sila !! Iar parintilor le ardea de miting electoral ... Rusine !!!

    7
    5

  • manuela pe 11 Sep 2013, 19:15
    2 oameni ucisi aparandu-si cainii

    dar de cei doi oameni omorati pentru ca au incercat sa apere niste caini maltratati ce mai zice?

    2
    3

  • gicu grozav pe 11 Sep 2013, 18:23
    mandruta baiat bun

    Paula Seling intra intr-un bar tinanand in mana un cacat imens de caine si zice: - Fiti atenti in ce era sa calc!

    4
    5

  • lumi pe 11 Sep 2013, 14:29
    STOP CHINUIRII ANIMALELOR

    bai mandruta ce gandire logica ai..bai ce ,toti cainii sant de vina ma?cu ce drept chinuiti fiintele create de Dumnezeu? poti si tu sa creezi o musca ? dar altceva decat aberatii care le ai in cap tu si altii ca tine?pentru neglijenta unei femei in varsta ,platesc acum niste fiinte nevinovate cu niste chinuri groaznice ...bai lumea e impartirta in oameni milosi,si oameni rai ca tine ....oamenii milosi nu sant de acord cu chinuirea fiintelor vii...ai inteles acum sau iti repet ?BC2F

    8
    5

  • saveta pe 11 Sep 2013, 13:03
    REPLICA

    bravo mandruta!!!

    10
    12

  • neverlandd pe 11 Sep 2013, 07:47
    mandruta...cap de struta...

    nene Mandruta cap de struta...pai tu crezi ca ii eutanasiaza cu emusiunile de doi bani ale tale de la kktv? Si fodt vreodata intr-un centru de , cica, ecarisaj? eu am fost, in ziua cand un nemernic mu-a sarit gardul sa-mi ia cainele sa-l arunce in strada pentru ca nu putea fura cand nu eram acasa si la centru de ecarisaj cand m-am dus sa-mi iau cainele intrand fortat in curtea centrului de ecarisaj pentru ca nu dadeau voie am vazut cum erau inghesuiti zeci de caini pe un culoar ce ducea spre un crematoriu!!! ii ardeau de vii nemernicule asa mi-am pierdut cainele, animalutul de joaca al copiilor mei nemernicule, copii care acum plang pentru ca nu au putut opri criminalii sa omoare cainele.

    14
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod