Universul DALLESGO prezintă The Autumn Issue: sezonul 007 de cursuri after work

DallesGO, cea mai creativă și interactivă platformă de cursuri after-work din București, împlinește 3 ani și sărbătorește sezonul cu numărul 007 printr-o campanie cu totul specială: The Autumn Issue.
The Autumn Issue propune, pe lângă cele 12 săptămâni de cursuri susținute de personalități din industria creativă, un modul extra de încă 6 săptămâni, o continuare firească care le oferă cursanților oportunitatea de a aprofunda cunoștințele deprinse în cadrul cursurilor DallesGO.

The Autumn Issue te inspiră să inveți de la cei mai buni și aduce mai aproape de tine profesioniști precum Ovidiu Buta, Irina Markovits, Diana Ionescu, Bogdana Butnar, Ioana Mănoiu, Cornel Lazia, Irina Neacșu și echipa GETT’S.

DallesGO susține de 3 ani prin cursuri after work demersurile inteligente în PR și marketing online, încurajează pasiunea pentru modă, make-up și hair styling, îngrijește transformarea unor hobby-uri precum designul interior și fotografia în proiecte full-time și dezvoltă permanent inițiative profesionale curajoase pentru publicul educat și creativ. 

Pentru mai multe informații și înscrieri accesați www.dallesgo.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod