Mihaela Rădulescu: "Am înşelat şi am fost înşelată. Cel puţin de trei ori!"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Aprilie 2014
Vedeta a acceptat provocarea lui Cătălin Măruţă şi a răspuns la o serie de întrebări incomode. Ea a recunoscut că a trădat în dragoste şi a spus că Dani Oţil n-a cerut-o de soţie.

Mihaela Rădulescu a făcut spectacol în emisiunea "La Măruţă" de marţi. A rezultat o "şarjă" fulminantă de răspunsuri neaşteptate.

"Am înşelat, dar s-a întâmplat aşa cum se întâmplă oricărei femei: atunci când nu te mai simţi iubită şi admirată acolo unde eşti. Mi s-a întâmplat la un moment dat. Dar s-a întâmplat după ce am simţit că nu am fost iubită şi admirată. De obicei la mine s-a întâmplat şi am plecat de tot. Dacă se cheamă înşelat...", a mărturisit fosta prezentatoare de televiziune după ce a fost întrebată dacă a trădat în dragoste vreodată.

Fosta prezentatoare de televiziune a spus că şi ea a fost înşelată, de cel puţin trei ori. "Am avut trei divorţuri, deci am aflat de cel puţin atâtea ori. Eu admir bărbaţii care înşeală şi pe care nu-i prind femeile. Nu am divorţat doar din cauza asta. Deocamdată nu am trăit drame. Ca orice femeie, am şi suferit din dragoste", a spus vedeta.
"Am fost înşelată de mai multe ori, dar de aflat am aflat de mult mai puţine ori. E mai bine că nu afli. Cui îi place să fie înşelat?", a adăugat ea.

Întrebată când a spus ultima dată "te iubesc", Mihaela a răspuns: "Azi-dimineaţă am spus ultima dată <<Te iubesc>>".

Ea a mai spus că nu crede într-o poveste de dragoste unică: "Întotdeauna îl iubeşti cu adevărat pe omul cu care eşti. Eu nu cred în povestea asta cu unica iubire. Cred că de fiecare dată iubeşti, celelalte sunt iubiri trecute, capitole încheiate. Eu mi-am iubit bărbaţii cu care am fost. Nu am stat cu ei din alte motive."

Mihaela Rădulescu a mai spus în emisiunea de la Pro TV că Dani Oţil nu a cerut-o deloc în căsătorie şi că nu s-a pus niciodată problema unei căsătorii. "Nici nu s-a iscat discuţia asta şi nici nu va fi cazul. Eu am bifat capitolul ăsta şi nu cred că mai e cazul", a explicat ea."Am uitat de câte ori am fost cerută în căsătorie. Nu mai ţin minte. Din păcate, am spus <<Da>> când am fost cerută în căsătorie, dar au mai fost şi câteva dăţi în care am sărit din cărţi", a mărturisit vedeta.

Hotărât să-şi descoasă cât mai mult invitata, Cătălin Măruţă a reuşit s-o enerveze când a întrebat-o câte operaţii estetice şi-a făcut. "Oh, Doamne! Sunteţi nişte gentlemeni sau ce sunteţi aici? Ia mişcaţi-vă de aici, terminaţi-vă cu prostiile astea. Eu vă întreb ce aveţi în pantaloni? Aşa o să zic mereu", i-a replicat Mihaela.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod