Drew Barrymore a născut o fetiţă


Actrița şi soţul ei, consultantul în artă Will Kopelman, au devenit din nou părinţi, actriţa americană dând naştere, marţi, unei fetiţe, care a primit numele de Frankie.
Drew Barrymore este deja mama unei fetiţe, Olive, născută în septembrie 2012, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actriţa, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Kopelman, în vârstă de 36 de ani, în iunie 2012, la reşedinţa sa din Montecito.

Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea aflându-se pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie.

După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai", notează agenția Mediafax.
A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Actriţa se va reuni cu Adam Sandler, colegul său din "Nuntă cu cântec/ Wedding Singer" (1998) şi "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates" (2004), în filmul "Blended", care va fi lansat anul acesta.

Anul trecut, Drew şi-a lansat linia de produse cosmetice Flower Cosmetics.

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod