Evenimente Hard Rock Cafe!

JOI, 24 APRILIE, ORA 21.30 – CONCERT BOSQUITO

BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 24 aprilie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti - BOSQUITO!

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente, de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 4 albume, “Bosquito” (2000), “Sar scantei”(2001), “Cocktail Molotov” (2003) si “Farame de soare” (2004). In perioada 2009 – 2011 trupa a concertat in SUA, iar membrii sai au declarat ca, pentru ei, aceasta etapa a fost una recreationala. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa "Intuneric in culori" alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 24 aprilie la Hard Rock Cafe sa asculti melodii precum "Asa ca beau", "Hopa Hopa", "Doua maini", "Cand ingerii pleaca", "M-ai dat peste cap", "Tu esti iubita mea", cunoscutul refren “Da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita si multe alte surprize.

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro, in reteaua de magazine UMAN si la Hard Rock Cafe.

Acestea costa 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (loc la masa in fata scenei).


VINERI, 25 APRILIE, ORA 22:00 – CONCERT THE R.O.C.K. – TRIBUT AC/DC

Pe 25 aprilie te invitam sa sarbatoresti 40 de ani de AC/DC alaturi de “THE R.O.C.K.”, una dintre cele mai prolifice trupe tribut ale formatiei australiene. Hiturile celebre ale celor de la AC/DC, insotite de solo-uri lungi de chitara, se vor auzi intr-un spectacol unic.

Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist din Moscova (la fel de “nebun” si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara ritmica si tobe, trupa The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC. Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor "Thunderstruck", "You Shook Me All Night Long", "Highway to Hell" si multe altele!

Membrii trupei sunt: Daniel Ignat - solist vocal; Nik Baydin – chitara; Adrian Popescu - chitara/backing vocals; Mircea (Burete) Preda - bass/backing vocals; Mirko Grusa – tobe.



Biletele au pretul de 35 de lei (cu loc la masa) si de 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei) si sunt disponibile la Hard Rock Cafe, in reteaua de magazine UMAN si pe www.iabilet.ro.

SAMBATA, 26 APRILIE, ORA 22.30 – CONCERT PACT by LEO IORGA si ADI ORDEAN

Sambata, pe 26 aprilie, doua dintre legendele muzicii rock romanesti - Leo Iorga si Adi Ordean, revin pe scena din Hard Rock Cafe, alaturi de colegii lor de trupa, pentru a sarbatori implinirea a doi ani de la infiintarea formatiei PACT.

Evenimentul va marca si lansarea CD-ului “Numarul Unu”, primul din cariera grupului. In deschiderea concertului PACT va canta trupa Hypnotique, singura formatie de Electric Violin din Romania, care va oferi publicului un scurt program de pop - rock, intr-o interpretare inedita.
In ultimii doi ani, scena Hard Rock Cafe a reprezentat locul in care trupa PACT a sarbatorit cele mai importante momente din cariera muzicala – lansarea trupei (in 2012), lansarea primului single (2012), dar si aniversarea primului an de actitivitate in noua formula (2013). Pastrand seria evenimentelor devenite deja traditie, Leo Iorga (voce), Adrian Ordean (chitara compozitie), Marian Mihailescu (chitara bass), Alexandru Ardelean (chitara) si Catalin Dalvarea (tobe) revin la Hard Rock pentru a sarbatori implinirea a doi ani de la infiintarea trupei Pact si lansarea primului lor CD.

Pe langa cele mai frumoase hituri ale adolescentei, “Trenul pierdut”, “Sa te gandesti la mine”, “Singur in noapte”, “Cine este tu, oare?” sau “Ma voi intoarce”, trupa le va canta fanilor, in premiera, piese de pe noul album, printre care si “Ploaia care cade”, single-ul in urma cu un an.
Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 30 lei.

Rezervari la nr. 021 2066261.
 
DUMINICA, 27 APRILIE, ORA 21.00 – CONCERT CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPER-GRUP


BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, duminica, 27 aprilie, incepand cu ora 21:00, la un concert cu Super-Grupul format din Cristi Minculescu, Nutu Olteanu (chitara) si doi artisti de renume international, Ken Sundberg – bass si Anders Diephuis – tobe.

Cristi Minculescu canta impreuna cu Nutu Olteanu, fondator IRIS, compozitor al primelor succese ale grupului si chitarist solo in epoca de glorie absoluta a trupei. Cei doi reinvie cei mai frumosi ani de cariera, petrecuti impreuna la inceputul anilor ’80, intr-un proiect exploziv, o demonstratie de pasiune si virtuozitate artistica, sustinuti de exceptionalii muzicieni suedezi Anders Diephuis (tobe) si Ken Sundberg (bass). Repertoriul reuneste piese antologice IRIS: “Cei ce vor fi”, “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Doar pentru voi”, “Lumina Zilei”, “Noaptea”, “Strada ta”, dar si cateva preluari din muzica internationala, reinterpretate cu maiestrie de cele doua legende ale rock-ului romanesc impreuna cu “masina de ritm” suedeza: AC/DC (“Highway to Hell”, “Whole Lotta Rosie”), Bad Company (“Feel Like Making Love”), Whitesnake (“Gimme All Your Love”), Led Zeppelin (“Stairway To Heaven”).



Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, www.metalhead.ro, in reteaua de magazine UMAN si la Hard Rock Cafe.  Acestea au pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod