La Colosseum Retail Park, Impreuna pentru cei aflati in nevoie

Colosseum Retail Park se implica in actiuni umanitare pentru comunitate. In aprilie, Centrul Comercial da startul unui program care va integra actiuni pe termen lung. Programul ii are in vedere pe copiii si oamenii aflati in nevoie. Astfel, Colosseum Retail Park se alatura cauzelor sociale sustinute de Fundatia Regina Maria.
Iata mai exact care sunt obiectivele Fundatiei Regina Maria: sa ofere asistenta medicala integrata gratuita persoanelor fara venit si fara asigurare medicala din Bucuresti. Si totodata sa ajute peste 300 de copii care provin din medii defavorizate și centre de plasament cu programe educaționale. Acum si TU le poti fi alaturi. La Colosseum Retail Park. Iata detaliile: azi, mai mult ca oricand, Colosseum Retail Park va indeamna sa le fiti alaturi printr-un gest extrem de simplu: directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2013, catre Fundatia Regina Maria, completand formularul 230.
In cazul necompletarii pana in 15 mai, statul va distribui acest procent in mod aleatoriu.

De saptamana viitoare, veti putea gasi formularul 230 intr-un spatiu special amenajat pe Galeria Comerciala Colosseum Retail Park, il puteti completa cu usurinta si apoi il depuneti in urna campaniei.

Haideti sa le dam o mana de ajutor si sa ii sustinem. Mesajul campaniei de 2% este: Doneaza sanatate! Formularul de 2% nu este o simplă hartie. Este o reteta ce prescrie sanatate. Redirecționeaza 2% pentru Policlinicile Sociale.

Colosseum Retail Park, Soseaua Chitilei nr 284, sectorul 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod