DUMINICĂ, 20 APRILIE, LA ORA 22:00, LA E! ÎNCEPE SERIA DE INTERVIURI SPECIALE BEYOND CANDID WITH GIULIANA

După ce a realizat o mulţime de interviuri cu unele dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood, Giuliana Rancic îşi foloseşte acum experienţa pentru a duce la următorul nivel discuțiile sincere cu vedetele, în noua serie specială Beyond Candid with Giuliana, care începe duminică, 20 aprilie, la ora 22:00. Seria debutează cu un interviu de o oră cu superstarul pop Demi Lovato.
Înaintea lansării turneului ei, „Neon Lights”, cântăreaţa şi actriţa Demi Lovato - care este modelul a milioane de tinere fete - îi povesteşte sincer Giulianei cum a reuşit să-şi păstreze forţa de-a lungul vieţii. Puştoaicele au idolatrizat-o pe Demi Lovato de când s-a lansat în filmul de succes Tabăra de rock şi i-au rămas loiale în timpul serialului Sonny şi steluţa ei norocoasă, când a lansat patru albume de succes şi în timp ce a fost jurat la emisunea X Factor.
Dar, de-a lungul traseului ei profesional spre succesul internaţional, Demi a avut câteva secrete întunecate, pe care le-a ascuns până când şi-a dat seama că, dacă ar vorbi despre experienţele ei de viaţă, ar putea să lase trecutul în urmă şi să ofere speranţă şi inspiraţie altor persoane care au aceleaşi probleme.
 
Acasă la ea, în Los Angeles, în faţa şemineului, Demi vorbeşte cu Giuliana despre drumul său până în acest moment al carierei, problemele ei alimentare din tinereţe şi programul intens pe care îl are acum pentru a se asigura că este sănătoasă şi că nu devine din nou dependentă.
Aflaţi mai multe urmărind Beyond Candid with Giuliana: Demi Lovato, care are premiera duminică, 20 aprilie, la ora 22:00, doar la E!
 
Următorul interviu al seriei Beyond Candid with Giuliana o va avea ca invitată pe Melissa Joan Hart și va fi difuzat în premieră duminică, 27 aprilie, la ora 22:00.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod