MasterChef România: Petru Buiuca, 23 de ani, cel mai tare bucătar!

Petru Buiuca este câștigătorul primei ediții a show-ului MasterChef România. În finala difuzată miercuri seară de postul Pro TV, el s-a impus în fața concurentei Mimi Nicolae și a luat marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Petru Buiuca este câștigătorul primei ediții a show-ului MasterChef România. În finala difuzată miercuri seară de postul Pro TV, el s-a impus în fața concurentei Mimi Nicolae și a luat marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

În lupta lor pentru titlul de "MasterChef", Mimi şi Petru au avut de gătit "un preparat care să-i reprezinte": preparatul "a la Mimi" şi preparatul "a la Petru".

Astfel, Petru a pregătit orez cu şofran, ceapă verde şi ardei gras roşu, calcan în ulei de masline şi usturoi, dar şi o reinterpretare a sosului mediteranean, în timp ce Mimi a gătit un carpaccio de pere, ananas şi sos de piper, un piure de mazăre şi un homar cu un sos de smântână şi lămâie.

Preparatele lor au atras laudele juraţilor. "Pe mine m-aţi făcut mândru să fiu aici. Sunteţi primii doi din 2.000, a fost o decizie foarte grea", a spus Chef Florin Dumitrescu, care a precizat că apreciază la Petru "stilul autoritar şi mâncarea gătită corect".

"Mi-aş dori să am pentru fiecare din voi câte un trofeu", a spus, la rândul său, Chef Cătălin Scarlatescu.

Marea finală a debutat în prezenţa unor vedete îndrăgite - Horia Brenciu, Andi Moisescu, Alex Velea şi Smiley -, care au gustat din preparatele gătite de cei patru finalişti cu care şi-au dat întâlnire în platoul "MasterChef".

Fiecare dintre finalişti a gătit felul de mâncare şi desertul dorit de vedeta îndrăgită. În urma acestei probe, Bogdan Alexandrescu a părăsit competiţia.

O altă probă a marii finale a fost "Cutia Misterelor", iar ingredientul surpriză a fost oul. Câştigătorul testului "Cutia Misterelor" a fost Alexandru Petricean. El a părăsit însă competiţia "MasterChef" după următoarea probă, în care Mimi, Alexandru şi Petru au trebuit să reproducă cât mai exact un preparat, după imagine.

În ultimele momente ale show-ului, Petru a încercat să îi ignore pe foştii colegi, aflaţi pe pasarelă, care scandau numele lui Mimi. "Peştele corect făcut şi merge cu acest sos", i-a transmis Sorin Bontea. "Mulţumesc foarte mult, extraordinar", l-a lăudat şi Scărlătescu.

Chiar dacă toţi ceilalţi credeau că Mimi va fi cea care va lua premiul, juriul le-a dat peste cap previziunile. Petru a fost desemnat câştigătorul primei ediţii MasterChef.

La final, toţi foştii colegi au mers să o felicite pe Mimi, iar Petru a rămas singur.

"Acest concurs mi-a deschis ochii despre gătit! Eu chiar fac cartofi prăjiţi acasă şi să câştig o chestie de asta... Maică-mea a mâncat sparanghel pentru prima oară la probă şi are vreo 50 de ani! Acest premiu mi-a schimbat viaţa. O să îi ajut pe ai mei să plătească un credit. Taică'-meu nu a ştiu că sunt la acest concurs. Pasiunea, munca şi perseverenţa şi sfaturile chef-ilor m-au dus la alt nivel, gândesc altfel viaţa", a povestit Petru în lacrimi după ce a luat marele premiu.

Petru Buiuca are 23 de ani, a crescut în Constanţa, dar locuieşte în Bucureşti, unde a a venit odată cu admiterea la o facultate cu profil economic. Petru lucrează ca office manager la un birou de arhitectură. Cu toate acestea, gătitul este marea sa pasiune. Spune că întotdeauna i-a plăcut să gătească, iar la vârsta de 5 ani îşi aminteşte că se ducea în bucătărie să-şi ajute tatăl la gătit.

Când avea 9 ani şi mamei sale i-a fost rău îşi aminteşte că s-a văzut nevoit să o ajute şi să-i încălzească lapte.

Deşi aragazul i se părea un monstru şi ştia că nu e bine să umble singur cu focul, i-a încălzit laptele şi i-a pus şi scorţişoară, devenind eroul mamei. De atunci spune că nu a mai iesit din bucătărie.

A învăţat să gătească singur şi mărturiseşte că îşi doreşte ca în curând să mănânce şarpe, homar gigant şi tarantule. Găteşte orice, iar în momentul în care vede ingredientele îi vin în minte multe reţete. Petru iubeşte atât de mult gătitul încât şi noaptea visează că scrie reţete. Cel mai mult îi place să gătească cu şofran. "MasterChef... pentru mine înseamnă, în sfârşit, locul în care văd oameni pasionaţi de mancare. Oameni care vor să se autodepăşească în bucătărie", spune Petru.

Cât despre premiul de 50.000 de euro cucerit miercuri seară, el are un vis îndrăzneț și speră să-l împlinească. "După acest show îmi doresc să explorez din ce în ce mai mult domeniul gastronomiei. Mi-ar plăcea să pun în practică mai des tot ce am învăţat în acest show, dar şi cunoştinţele acumulate la cursurile de bucătar pe care le-am facut.

Din păcate, până la acest show, nu am avut ocazia să lucrez într-o bucătarie profesionistă, dar după tot ce am trăit la MasterChef mi-ar plăcea foarte mult să experimentez toate senzaţiile trăite în această perioadă. Daca ar fi după mine, aş absorbi toate cărţile scrise pe acest subiect şi aş experimenta cu ele! Nu în ultimul rând, mi-aş dori să-mi pot ajuta familia", a declarat câștigătorul pentru site-ul oficial al show-ului.

 

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2012
 

Comentarii (42)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Violeta pe 19 Iun 2012, 15:21
    Petru si nu numai

    Felicitari pentru talent si prestatie! Esti un bucatar foarte bun si un sef de echipa asisderea. Mult succes in viata si nu transforma gatitul doar intr-un hobi. Ar fi pacat. Ne-ar trebui mai multi de Petru corecti si meseriasi.

    1
    0

  • adriana pe 11 Iun 2012, 11:10
    URA,PETRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    sunt super fericita ca un copil ca Petru a putut face fata presiunii acestui concurs;chiar a meritat premiul; vreau sa felicit JURIUL pentru decizia corecta! URA,PETRU,URA! AI MERITAT TOTUL! AI FOST CEL MAI INTELEPT SI SERIOS DIN CONCURS SI AI CASTIGAT!URA,URA,URA!!!!!!!! sa ramai mereu asa,sa nu teschimbi niciodata;ferice de parintii tai ca au un copil ca tine! FII BINECUVANTAT,PETRU! m-ai facut super fericita!ESTI CA FIUL MEU SI AM PLANS IN HOHOTE DE BUCRIE PENTRU TINE! FELICITARI,URA,URA,URA,URA,URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • evamonica pe 8 Iun 2012, 18:10
    Felicitari

    Felicitari, succes in continuare.

    2
    0

  • Theo pe 7 Iun 2012, 20:33
    Felicitari Petru!!!!

    Suntem o familie de romani stabiliti in state, am urmarit cu atata drag aceasta emisiune si ne-am bucurat sincer pentru Petru. In acelasi timp,unii concurenti puteau sa fie mai mult riavali, concurenti, decat dusmani si sa nu manifeste atata rauatate pe fata. Cei care au blamat si au avut un limbaj de mahala, rusine.. puteau sa isi descrie ura in alta parte nu in public..Oricum, felicitarai chefilor, lui Petru, Mimi, Simona si celora ce au stiut sa concureze cu adevarat!

    5
    0

  • mona pe 7 Iun 2012, 20:23
    masterchef

    Sincere felicitari castigatorului dar si tuturor celor care au postat comentarii ! M-au emotionat cuvintele frumoase si omenoase, precum si solidaritatea onesta si caldura cu care, lumea de aici, a inteles sa inconjoare un OM cinstit,muncitor si care a dovedit ca a meritat sa castige acest titlu. Bravo !

    3
    0

  • Eu pe 7 Iun 2012, 20:07
    Masterchef

    Felicitari Petru, chiar ai meritat premiul, si chiar daca nu ai avut prea multi prieteni in concurs, asta se datoreaza faptului ca te invidiau, spre ex. Andreea si Godeanu, tu ai dat dovada de talent, munca si perseverenta, si din nou :FELICITARI!!!

    5
    0

  • Cristina pe 7 Iun 2012, 19:00
    Bravo Petru, felicitari Dna Mama

    Bravo, asta este atitudinea unui invingator si felicitari din suflet mamei tale ca a crescut un asemenea om, pentru valorile morale care ti le-a sadit.Dumnezeu sa va ajute in continuare.

    3
    0

  • ramona pe 7 Iun 2012, 18:26
    masterchef

    bravo Petru!!!ma bucur din suflet pt tine,sincer am urmarit acest concurs cu sufletul la gura ,de finala nici nu am cuvinte...imi venea sa bag pumnu in tv sa o ciufulesc un pic pe idioata aia invidioasa (andreea)care se credea cea mai tare(poate la altceva,era cea mai tare dintre voi,dar nu la bucatareala)mi-am dorit ca cei 3 chefi sa fie corecti pana la capat si cel mai bun sa castige,adica tu,Petru!ma bucur ca ai avut curaj sa mergi pana la capat asa cum ai inceput,adica corect si cinstit si ca nu te-ai aliat cu cei fara coloana vertebrala ,mi-as dori sa am un caracter ca al tau si sa pot fi si eu asa directa,eu sunt mai emotiva de felul meu,dar ma bucur cand vad ca exista si oameni cu caracter ca si al tau si sunt promovati!iti doresc tot binele din lume si sa investesti banutii( pe care i-ai castigat cu sudoarea fruntii tale si cinstit)sa ii investesti in asa fel incat sa iti fie un inceput de drum in cariera ta,e o ocazie unica in viata si daca tot ai avut parte de ea sa o fructifici in asa fel incat mai tarziu in viata sa fii mandru!eu sunt sigura ca asa va fi si ca vom auzi si peste ani de tine cu mare drag!felicitari si parintilor tai pt educatia si tot ceea ce ti-au dat(tot ceea ce poate da un parinte mai bun)MULT NOROC IN VIATA!

    4
    0

  • Claw Dya pe 7 Iun 2012, 18:12
    MaterChef

    Petru a fost inca de la inceput un fenomen ,atat pentru varsta frageda ,cat si pentru creativitate :x:x:,desi trebuie sa recunosc ca ma bucura cel mai tare faptul ca t***a de Andreea a pierdut ,iar Petru ca i-a sters o palma(la figurat vorbind) odata cu castigarea titlului .Primul MasterChef felicitari!!!:*:*

    3
    0

  • mihaela pe 7 Iun 2012, 15:38
    unui om deosebit, Petru !!!

    PETRU, FELICITARII pentru parcursul tau in acest concurs deosebit, dar mai ales FELICITARII pentru lectia de viata pe care ne-ai prezentat-o. In ziua de azi sunt din ce in ce mai putini oamenii cinstiti, onesti si mai ales cu coloana vertebrala care sa aibe puterea de a tine piept tuturor rautatilor si tuturor celor care se considera bunii, dar care nu au nimic din acest termen. Daca acele "bucaterese" care se credeau buricul pamantului, ar fi fost atat de bune pe cat se cosidera ele, una nu ar fi iesit din concurs pe hotie iar cealalta nu ar fi iesit exact atunci cand se credea mai tare. Rusine tuturor celor care l-au blamat pe Petru si cinste lui pentru felul sau de a fii. FELICITARII PETRU si multumesc pentru lectia de viata.

    7
    0

  • elena stefan pe 7 Iun 2012, 14:11
    FELICITARI ,PETRU!!

    Felicitari Petru esti cel mai tare!!!

    5
    0

  • baby pe 7 Iun 2012, 13:49
    bravo petru

    bravo petru:X esti cel mai tare...le-ai dat peste nas mai ales lu"scarba"aia falsa...era invidioasa...daca era asa buna nu iesea din concurs...da yo cred k a trecut prin concurs asa pe ochi frumosi si pe zambetul ei parsiv...la toate preparatele a gresit...ba ii lipsea nuj ce ba ...si cand a facut varza cu taietei sau cu ce a facut...pai aia e mancare?k nam auzit in viata mea de ea...si cand la luat pe alex in brate si a zis "stai mai asa sa dam bine la camera"...nesuferita X( eram sigura ca o sa castigi...mi-a placut atitudinea ta...iai tratat pe toti cu indiferentasi le-ai spus verde in fata ce gandeai...decat sa ii barfesti pe la spate si in fata sa ii pupi in....invidiosi..mai ales falsa aia...bafta in continuare :X

    10
    0

  • Simona pe 7 Iun 2012, 13:17
    Felictari si mult succes in continuare

    Bravo! Petru, de la jumatatea emisiunii ne-am gandit ca ai toate calitatile pentru un masterchef, in primul rand cei sapte ani de acasa, determinare, talent si desi esti tanar, ai caliati de lider. Sper ca drumul tau sa nu se opreasca aici, sa ai inspiratia necesara de a lua decizii corecte in viata. Atitudinea ta fata de colegi a fost de nota 10+, cu sinceritate, onestitate si mai ales fara ipocrizia de care au dat dovada persoanele fara caracter din concurs. Multa bafta in viata!

    8
    0

  • Mihaela pe 7 Iun 2012, 12:54
    Masterchef

    Petru, lucrez in domeniu si am stiut de la prima aparitie ca tu vei castiga.De ce?Pentru ca ai toate calitatile unui invingator.Meseria aceasta e una care cere multa stapanire de sine, rezistenta la stres, creativitate, spirit de echipa .Tu le ai pe toate acestea.Si mai ai o calitate , foarte importanta:esti direct .Asta iti va da ceva de furca pe parcursul carierei tale , dar nu te teme! Mergi inainte, esti pe drumul cel bun.Peste cativa ani, de vad un mare CHEF! Felicitari!

    9
    0

  • Viorica pe 7 Iun 2012, 12:24
    UN MARE BRAVO

    A meritat acest premiu cu adevarat si acelasi lucru il spun si eu daca Andreea se considera mai buna ca el putea sa fie ea in finala, ceea ce rezulta ca Petru este cel mai bun...m-am bucurat nespus de mult ca a cistigat Petru...

    7
    0

  • simika pe 7 Iun 2012, 11:44
    BRAVO, PETRU!!!!!!!!!!!!

    sunt cea mai fericita ca a castigat Petru. Nu s-a lasat invins, nu s-a lasat intimidat, nu s-a bagat in vreo "bisericuta"",si-a vazut de treaba lui si asta a fost un ATU pentru el. Desi unii colegi au spus ca are un caracter mizerabil, Petru al nostru le-a dat peste nas. Si nu, nu are un caracter mizerabil, ci doar unul mai greu de tolerat pentru cei care nu au avut de a face cu genul asta de om, care e mai mult decat minunat. Si spun asta pentru ca sotul meu este exact ca si Petru. BRAVO, PETRU!

    9
    0

  • alexandra pe 7 Iun 2012, 11:27
    bravo!

    bravo, petru! ii meriti, iti prind bine, sunt ai tai pentru ca esti bun. iti admir atitudinea de invingator si determinarea. asa ar trebui sa fim cu totii. a fost o competitie si ai castigat-o

    15
    0

  • Cristinela pe 7 Iun 2012, 10:51
    masterchef

    Felicitari Petru ai castigat pentru ca ai fost cel mai bun, succes in continuare.

    14
    0

  • adriana pe 7 Iun 2012, 10:50
    petru:pasiunea invinge totul!

    Bravo Petru!Nu numai ca ai ajuns primul Masterchef dar ai reusit sa unesti ROMANII sa gandeasca si sa comenteze POZITIV!Ai dovedit tarie de caracter si mai ales multa sinceritate in toate alegerile facute pt tine sau pt ceilalti!Iti doresc din suflet sa ramai asa cum ne-ai aratat in ecasta emisiune toata viata!Sa nu te lasi coplesit de rautatile celorlalti si sa mergi inainte!Stii cum e vorba aia romaneasca: "cainii latra,ursul merge"!Inca o data FELICITARI!

    14
    0

  • cris pe 7 Iun 2012, 10:31
    felicitari petru

    felicitari petru din tot sufletul!, cred ca mama ta este mindra pt ceea ce are ii dau dreptate si imi doresc ca si copilul meu sa reuseasca in tot ceea ce isi propune. Ai dat dovada de multa hotarire.in privinta asa zisilor colegi asta sa fie paguba vietii tale , nu ai pierdut nimic oameni de 2 lei si cred ca totusi este o suma mare. Baftaaaaaaaaaaaa multaaaaaaaaaaa pe viitor!

    13
    0

  • Alexa pe 7 Iun 2012, 09:58
    Bravoooo!!!!

    Sunt incantata ca a luat Petru! De pe la jumatatea emisiunii s-a distantat de ceilalti si mi-a placut ca nu a jignit si nu a partinit. E drept ca Andreea e frumoasa...si ce daca? Rautatea ei si a lui Godeanu face sa paleasca toata experienta si tot mersul prin restaurante scumpe...Petru a evoluat in asa fel incat a facut cel mai bun dish, iar ceilalti nu i-au putut ajunge talentul cu experienta sau cu rautatea. Sunt dezamagita de concurenta neloiala a "Bucurestenilor" desi eu aici locuiesc si nu intalnesc oameni asa de rai precum s-au aratat Andreea, Godeanu si ceilalti...de unde expresii ca "il urasc!" si "rupe-i capu' "...dezolanta imagine a oamenilor care nu stiu sa accepte competitia. BRAVOOO PEEEETRUUUUU, astfel de oameni trebuie sa castige, care pot, care evolueaza, nu cei de gasca, pentru ca sunt ok in grupuri si sunt sustinuti de vorbe....SUCCES pe mai departe!

    21
    0

  • hambijulian pe 7 Iun 2012, 09:40
    Masterchef

    Felicitari lui Petru! are toata admiratia mea! Sper sa mai aud de el si sa am ocazia sa mananc intr-o zi un preparat "a la Petru". Godeanu si Andreea aia niste ipocriti, frustrati si bufoni!! "le-a rupt capu' ", Petru! Numai bine!

    18
    0

  • Mihaela pe 7 Iun 2012, 09:38
    Felicitari Petru!

    Bravo Petru!!!! In sfarsit cel mai bun concurent, al unui concurs de televiziune, castiga marele premiu. De asemenea, imi exprim admiratia si pentru Mimi si Simona. Felicitari!

    20
    0

  • Linda pe 7 Iun 2012, 09:38
    Bravo Petru!

    Sincere felicitari, Petru! Te admir in primul rand pentru prezenta ta de spirit, sinceritate si pentru taria de care ai dat dovada pe tot parcursul concursului, dar mai ales aseara. Esti fenomenal si sa nu te dai batut niciodata!!! Mult succes in continuare, ai toata viata inainte si tot ce ai nevoie pentru a reusi: talent din belsug, bani si o inima mare...

    22
    0

  • Ioz pe 7 Iun 2012, 09:28
    Petru

    A fost foarte tare omul. Toti au venit sa castige si sa ia premiul cel mare. El a fost sigurul care a avut curajul sa recunoasca asta de la bun inceput. Bravo!

    17
    0

  • Elena pe 7 Iun 2012, 09:28
    Pentru prima data.....

    ...de cand au aparut concursuri pe BANI, la TV, un roman castiga - intr-adevar, in UNANIMITATE - , fiind apreciat - fara niciun fel de retinere - , de catre toata lumea !!! PETRU este unicul castigator nejudecat de pijmasi, nejignit, neanulat, ne-, ne-, ne- ! Uitati-va sa vedeti ca toate comentariile sunt pozitive/ laudative/ oneste! Eu n-am privit la asemenea concurs, dar m-a frapat atitudinea transant pozitiva a comentatorilor fata de concurent ! Felicitari, copil minunat! Ai grija cum gestionezi banii! Sa fii sanaotos si prosper ! Doamne, ajuta-i !

    20
    0

  • andreea pe 7 Iun 2012, 09:10
    petru

    petru nu a fost tocmai preferatul meu,dar am admirat la el felul lui de a fi, raceala cu care ii trata pe ceilalti si faptul k se agata de orice greseala pe care o faceau ceilalti k sa o transforme intr-un atuu,sa fie in favoarea lui. niste farfurii perfecte ,o mancare gatita excelent. bravo petru. felicitari si sa nu te dai batut,mergi mai departe si fa ceea ce iti doresti. spre deosebire de andreea care nu isi dorea decat sa castige cei 50000 de mii de euro tu ti-ai dorit dipasiune.

    13
    1

  • emma pe 7 Iun 2012, 08:57
    bravo petru

    BRAVO Petru! Ma bucur mult ca ai castigat. bafta in continuare

    18
    0

  • Anuska pe 7 Iun 2012, 08:50
    Bravo

    A fost cel mai bun si cel mai corect, in ciuda colegilor(care nu au fost foarte porofesionisti,dupa cat se laudau)Bravo Petru si continua sa gatesti.Felicitari

    16
    0

  • ela pe 7 Iun 2012, 08:01
    bravo

    felicitari pentru corectitudine! cel mai bun a castigat! Petru, esti de nota 10 din toate punctele de vedere.

    14
    0

  • oana pe 7 Iun 2012, 07:51
    bravo petru

    a fost persoana care mi-am dorit sa castige de cand a inceput sa primeasca laudele celor 3 chefi. l-am admirat in finala in primul rand pentru taria de care a dat dovada , avand in vedere atmosfera neprietenoasa de care a fost inconjurat din partea colegilor . cu toate astea , a facut preparate impecabile . inseamna ca isi merita titlul si toata admiratia . Bravo Petru

    17
    0

  • eu pe 7 Iun 2012, 07:45
    felicitari!

    Sun mandru ca am fost colega de grupa cu el la cursurile de bucatar,felicitari!!!

    11
    0

  • fireman_mil pe 7 Iun 2012, 07:40
    O palma pentru zdreantza aia de concurenta

    o parasuta ajunsa....bucatareasa

    23
    1

  • alina nina pe 7 Iun 2012, 05:12
    bravo

    stiam ca el o sa castige cu toate ca nu prea a fost incurajat de colegii lui.iar fata acea ca nici nu stiu cum o cheama care se crede asa de buna nu iesea din concurs..a trecut numa pe ochi frumosi.de a ajuns pana acolo..iar cel cu vorbele ''e o scarba de om'' e doar invidie pt ca petru si.a vazut de treaba,,si bine zis a venit sa isi arate talentu sa castige nu sa isi faca prieteni..intr-o competie e c.am imposibil sa iti faci prieteni.bravo petru i-ai dat-o peste nas la unii dintre ei mai ales lu aia falsa..care cica nu te suporta probabil pt ca esti mai bun ca ea.. ;)

    20
    0

  • Roxy pe 7 Iun 2012, 04:38
    Bravo

    Bravo si SUCCES pe mai departe in viitorul apropiat tzino tot asa ca esti bun si ai talent

    17
    0

  • gabriela pe 7 Iun 2012, 04:35
    Felicitari

    Ma bucur foarte mult ptr tine,ptr eforturile depuse pana acum itzi urez SUCCES pe mai departe si sincer chear meritai esti o persoana OK.felitari incodata din partea mea si aprietenei mela Adina

    17
    0

  • Mihai pe 7 Iun 2012, 04:33
    Petru - Masterchef 1

    Ma bucur pentru Petru. Un baiat izgonit in "coltul" bucatariei pentru ca nu a dat apa la moara barfelor, aliantelor false, etc. Cu toate ca a "ramas" singur in competitie, sufletul lui era plin de o dorinta arzatoare. Dorinta de a se autodepasii, si perfectiona. De a se "juca" cu toate echipamentele frumoase si deosebite. A reusit sa se uite la cei 3 Chefi asa cum se cuvine. Stangaciile lui erau din cauza lipsei de a se face "frate cu dracu. Bravo si admiratie.datorate

    26
    0

  • cristian pe 7 Iun 2012, 02:28
    MASTERcheF

    BRAVO,lui PETRU,merita foarte mult si in felul cum a condus echipele si la felul de a fi un conducator bun in bucatarie si pentru ca a fost injurat sau bloscovit de ceiilanti colegii de care si ei la rindul lor faceau ce fac totii sa faca mincarea cea mai tare si cea mai bine executata dar si cu gustul specific. Deci inca o data sa fi cel mai tare PETRULE - B R A V O !!!

    24
    0

  • maco pe 7 Iun 2012, 02:23
    masterchef

    Felicitari Petru. Ma bucur foarte mult ca ai castigat. Esti o persoana deosebita si foarte talentat in ceea ce faci. Bvo, Bvo, Bvo

    24
    0

  • TOAMNA07 pe 7 Iun 2012, 00:16
    masterchef

    Felicitari pentru corectitudine ! Sunt incantata de castigator ! Bravo, Petru !

    25
    0

  • Ana-Maria109 pe 6 Iun 2012, 23:21
    bravo petru

    cred ca este prima emisiune, concurs sau cum se numeste in care ma bucur cu adevarat pentru castigator. A fost foarte bun, si.a vazut interesu, munca e munca, prietenii sunt prieteni. BRAVO PETRU

    29
    0

  • diana pe 6 Iun 2012, 22:40
    masterchef

    ma bucur foarte mult pentru el.bv.merita acest titlu.

    33
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod