România mondenă: 5 vedete care au făcut depresie. Vezi din ce cauză!

Depresia este o boală care afectează tot mai multe persoane, ba mai mult, este considerată boala secolului în care trăim. Potrivit datelor furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, peste 450 de milioane de persoane suferă de boli sau dizabilităţi mentale. Mai grav este fapul că depresia este mai întâlnită decât alte afecţiuni grave precum cancerul sau SIDA, iar creşterea numărului de persoane afectate va reprezenta o reală problemă, mai ales pentru ţările în curs de dezvoltare care au foarte puţine resurse destinate bolilor mentale. Nici vedetele nu au scăpat de această afecţiune. Însă, au ştiut cât de important este să apeleze la ajutorul medicilor specialişti pentru a se trata.
1 din 6

Lora a ajuns la spital din cauza depresiei

Lora a povestit cum a ajuns la Spitalul 9 din cauza problemelor şi depresiei prin care a trecut. "După despărţirea de Wassabi am suferit foarte mult. M-am îndrăgostit foarte tare şi am ajuns într-o depresie gravă. Nu m-a iubit, nu a crezut în mine. Nu mai puteam să cânt. Am ajuns la Spitalul 9, la Psihiatrie. Atunci m-am apucat de fumat, eram pe holurile spitalului şi uitându-mă la feţele oamenilor de acolo mi-am dat seama că asta e cea mai mică problemă a mea, că vreau să cânt, că n-aveam niciun ban, iubitul nu mă mai iubea. Expresia cu arde carnea pe tine e adevărată, aveam vasele sparte pe faţă şi m-am speriat. Am fugit de acolo. Am trecut peste datorită unor oameni care m-au ajutat, mi-au salvat viaţa. Acum am mult mai multă putere şi maturitatea să fac diferenţa dintre ce este cel mai important în viaţă şi ce este o piedică", a povestit Lora la CANCAN TV.
7 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • little.miss pe 7 Iun 2012, 19:55
    deci...

    Chiar imi pare rau de Lora care e o cantareata minunata de Anca Badiu si de Andreea Marin care sunt niste persoane sensibile dar nu si de figuranti ca Mitoseru care si-ar taia si venele de dragul publicitatii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod