Mastectomia Angelinei Jolie, secret şi pentru familie

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2013
Actrița, care a dezvăluit în această săptămână că a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni riscul de cancer la sân, a păstrat secretă decizia sa faţă de oricine din familie în afară de logodnicul său, Brad Pitt. Inclusiv tatăl actriţei a aflat de pe internet, dar şi-a exprimat admiraţia, asemenea celorlalte rude apropiate, faţă de felul în care Angelina a tratat problema.
Actriţa şi regizoarea a fost extrem de discretă în privinţa mastectomiei duble suferite, menţinându-şi secrete starea de sănătate şi decizia luată chiar şi faţă de tatăl ei, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Actorul Jon Voight a aflat online de hotărârea fiicei sale, din editorialul pe care aceasta l-a scris în The New York Times, fiind cu atât mai surprins cu cât o văzuse cu două zile în urmă şi totul părea în regulă.

"Dragostea şi admiraţia pentru fiica mea nu pot fi explicate în cuvinte", a declarat el pentru The New York Daily News. "Am văzut-o acum două zile împreună cu fiul meu Jamie. Ne-am întâlnit cu toţii de ziua lui, cu ea şi cu Brad. Dar nu am ştiut. Nu era deloc evident."

"Am aflat [marţi] dimineaţă.
Am fost la fel de surprins ca oricine şi profund impresionat de felul în care a tratat acest lucru. Este o persoană extraordinară (...)."

Actorul în vârstă de 74 de ani a spus că respectă "în totalitate" alegerea fiicei sale de a nu-i împărtăşi decizia, adăugând că aceasta i-a explicat ce a însemnat întreaga procedură.

Mama lui Brad, Jane Pitt, i-a adus şi ea un omagiu Angelinei, deşi au existat de-a lungul timpului zvonuri privind relaţiile tensionate dintre cele două.

"Suntem foarte mândri de Angie, acest lucru înseamnă atât de mult pentru familia noastră, în special pentru nepoţi. O iubim foarte mult", a declarat Jane pentru revista People.

Fratele actriţei, James Haven, şi-a declarat şi el admiraţia faţă de hotărârea Angelinei.
"Sora mea, asemenea mamei noastre, şi-a pus mereu copiii pe primul loc. Sunt foarte recunoscător că sunt fratele ei."

Brad Pitt, în vârstă de 49 de ani, logodnicul Angelinei din 2005, s-a declarat încântat de faptul că aceasta şi-a revenit complet din operaţie şi că este dornică să trăiască o viaţă lungă şi sănătoasă, alături de el şi de copiii lor.

"Fiind martor direct la decizia ei, consider alegerea lui Angie, ca multe altele ale ei, pe deplin eroică. (...) Aceasta este o zi fericită pentru familia noastră", a spus el într-o declaraţie pentru ziarul londonez Evening Standard.

La rândul ei, Angelina a vorbit despre susţinerea primită în timpul tratamentului de la logodnicul ei şi de la copii: Maddox, de 11 ani, Pax, de nouă, Zahara, de opt ani, Shiloh, de şase, şi gemenii de patru ani Knox şi Vivienne.

"Este reconfortant că nu observă nimic care să îi facă să se simtă jenaţi.
Îmi pot vedea cicatricile mici şi atât. Restul este doar 'mami', la fel cum a fost tot timpul. Şi ei ştiu că îi iubesc şi că voi face totul ca să fiu alături de ei cât de mult pot."

O sursă apropiată a declarat pentru Daily Mail că actriţa este nerăbdătoare să se căsătorească: "Angie râvneşte la o nuntă, iar copiii vor neapărat o căsnicie şi îi întreabă întruna pe Brad şi Angie când va avea loc."
Ei nu au avut până acum planuri de nuntă din cauza programului încărcat al lui Brad, "prins în tumultul producţiei noului său film, World War Z", dar Angelina a spus că "se va întâmpla mai curând mai degrabă decât mai târziu", potrivit aceleiaşi surse, care a adăugat că este important pentru ei ca relaţia lor să fie oficială.

Cei doi s-au logodit în 2011, când Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut, la un eveniment de proiecţie a filmului său Kiling Them Softly: "Primesc tot mai multă presiune de la copiii mei şi e ceva ce aş vrea să fac în timpul vieţii lor, dar simt şi că a venit momentul.
O să fie în curând. Am un sentiment bun în legătură cu asta."


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Crina pe 17 Mai 2013, 11:31
  Propaganda

  Si eu zic la fel. Ai spus un adevar!

  0
  2

 • mihai pe 15 Mai 2013, 21:58
  propaganda

  Ce a facut Angelina Jolie e doar o propaganda ca sa faca spitalele si industria farmaceutica mai multi bani din operatii inutile si scumpe si chiar daunatoare pentru sanatate.

  3
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod