Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au împăcat

Cei doi au fost fotografiaţi luni împreună la Roma, în timp ce se plimbau şi se îmbrăţişau în zona Fontana di Trevi. Imaginile au fost publicate de cotidianul britanic Daily Mail.
 
Cei doi au fost fotografiaţi luni împreună la Roma, în timp ce se plimbau şi se îmbrăţişau în zona Fontana di Trevi. Imaginile au fost publicate de cotidianul britanic Daily Mail.
 
 
 
Gerard Butler (43 de ani) declarase pentru presa germană că s-a despărţit de Mădălina Ghenea (25 de ani), spunând că nu este într-o relaţie, dar că ar vrea la un moment dat să se aşeze la casa lui.

Întrebat de jurnaliştii de la site-ul german Filmreporter.de dacă este implicat în prezent într-o relaţie, starul scoţian a spus: "Nu în acest moment.
Însă la un moment dat chiar vreau să îmi întemeiez o familie."
 
 

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler şi-au început relaţia în mai 2012, după ce fotomodelul român, în vârstă de 25 de ani, s-ar fi despărţit, potrivit presei internaţionale, de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio. Ghenea şi Butler nu au mai fost văzuţi împreună din luna aprilie a acestui an, determinându-i pe jurnaliştii specializaţi în ştiri mondene să afirme că relaţia lor s-ar fi încheiat.
 
 

Mădălina Ghenea declarase anterior că se simte pregătită să îşi întemeieze o familie cu Gerard Butler, despre care a spus că a fost "prima iubire adevărată" din viaţa ei.
 
 
 
 
 

"Sunt pregătită să am copii chiar acum.
Mi-am dorit întotdeauna să am o familie, cu mulţi copii şi animale de companie. Gerard este un bărbat minunat, care ştie să facă absolut tot şi sper că nu se va schimba niciodată"
, a declarat Mădălina Ghenea.
 
Înainte de relaţia cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler, în vârstă de 43 de ani, a avut relaţii cu câteva actriţe importante de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Jessica Biel, Reese Witherspoon şi Cameron Diaz.
 
 

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani.
În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.
 
Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando.

De asemenea, în 2012, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna anului 2013, notează Mediafax.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod