Ele sunt frumusețile care se lupta pentru tilul Miss Diaspora International Models la Sibiu

20 de concurente, provenind din țări de pe patru continente, se vor lupta pe 12 iulie, la Sibiu, pentru a câștiga marele titlu Miss Diaspora Internațional Models 2013. România va fi astfel gazda unui eveniment despre care se va vorbi peste tot în lume, modelele intrate în competiție urmând a fi susținute de prietenii și de fanii din țările lor natale.
O parte dintre concurente au la activ cariere în domeniu: au prezentat pe podiumurile de modă, au apărut în reclame TV sau în filme, au fost hostese la evenimente importante și chiar și-au reprezentat țările în concursuri sportive internaționale.

România este reprezentată de Mihaela Elena Williams. Ea are 21 de ani și este studentă la arte în cadrul Brooklyn College și își dorește ca, în paralel cu ascensiunea ei ca model, să deschidă o asociație care luptă pentru femeile abuzate și împotriva traficului de carne vie.

Miss Haiti, DayLys, este model și stewardeză, a apărut în spoturi TV pentru branduri de băuturi răcoritoare sau bere, precum și pentru New York Film Academy. A jucat în seriale TV precum CSI New York, Deception și The Other Woman, iar în prezent ia lecții de canto la New York. Știe trei limbi străine, joacă baseball, tenis, face yoga și îi place să danseze salsa, merengue, hip hop și dansuri africane.
 
 

Miss Norvegia, Tracy Gramer, este fosta Miss Minessota Bikini America, Miss Chicago Bikini America, și a fost declarată una din cele mai frumoase femei din lume de către Jezebel Magazine în 2008. S-a calificat în finalele concursurilor Miss Bikini America 2010 Miss Bikini Universe 2011 și Arnold Classic Bikini 15. 
 
 

Miss Franța, Audrey Bonecker, a fost Miss Bretagne și a câștigat premiul pentru eleganță la Miss Franța. A fost model și hostess la Monte Carlo Grand Prix, Monaco Yacht Show și Le Bernardin Bew York, vorbește cinci limbi străine și îi place să călătorească, ajungând până în prezent în 13 țări.
 
 

Miss Italia, Danielle Cinone, a apărut în Teen People Magazine, în reality show-ul Glam Fairy, este brand ambassador pentru Angela King Designs Go! Wild Wear și Glitz Entertainment. Este masterand în artele comunicării la New York Institute of Technology, antrenor de patinaj și își dorește să aibă un talk show la TV. Printre hobby-uri se numără cântatul la clarinet și gătitul. 
 
 

Miss Suedia, Alexandra Sundell, a fost implicată în organizarea New York Fashion Week, Atlantic City Fashion Week și SouthSea Fashion Week în Marea Britanie. Una din cele mai interesante momente ale carierei sale a fost atunci când a fost model pentru armata suedeză, realizând mai multe pictoriale.
 
 

Miss Moldova, Domnita Sajin, a fost model în Italia, România și Moldova, a fost câștigătoarea Miss Europa în Italia 2009, Miss Globe Beauty Queen International (China), Miss All Nations (China), a organizat concursuri de frumusețe în China și Malaesia. Născută într-o familie de muzicieni, Domnița cântă la pian, vioară și ia lecții de canto. 
 
 

Miss Rusia, Alena Alexa, este model și actriță în Statele Unite ale Americii, a studiat actoria la Terry Schreiber Studio & Theatre, deține un business în domeniul imobiliar și altul în industria de frumusețe în Rusia. Este certificată ca somelier de către Court of Master Sommelier și îi place sportul, practicând tenis și ski.
 
 

Miss Egipt, Zaina, este asistentă medicală și model, a studiat în New York, compune piese muzicale, scrie poezii, dansează și practică yoga.
 

Miss Letonia, Liga, a defilat la New York Fashion Week, a colaborat cu o serie de designeri internaționali și a avut apariții în seriale, dar a devenit și model pentru benzi desenate, cum ar fi producția Beyond Comics Superheroes. A urmat Academia Letonă de Cultură, a studiat teatru, coregrafie, dans contemporan, si este speaker pentru diverse companii și proiecte. 
 
 

Miss Germania, Whitney Joesten, este bijutier, are diplomă de expert în vânzări, a defilat pentru mai mulți designeri internaționali, printre care și Stephan Pelger, și a participat la Next Top Model Germania, fiind antrenată de însăși Heidi Klum.
 
 

Miss Republica Dominicană, Elizabeth Perez, este specialist în nutriție, are diplomă în arte marțiale, știe să danseze balet, salsa și merengue, vorbește engleza, spaniola și rusa și s-a implicat ca voluntar în diverse acțiuni salvatoare în cazul catastrofelor naturale.
 
 

Miss Israel, Sarah Algstrand, este înrolată în armata israeliană, este pe jumătate suedeză și a fost numită Face of Sweeden, fiind implicată în mai multe proiecte fashion.
 
 

Miss Lituania, Edita Rinkeviciute, a fost una dintre vedetele revistei Maxim, a apărut în reclame TV și în mai multe clipuri muzicale ale artiștilor din țara ei natală.
 
 

Miss Danemarca, Marie Emelie Gyllensteen, este model de succes atât în șara ei natală, cât și în Suedia sau Statele Unite ale Americii și a lucrat în mai multe aeroporturi internaționale.
 
 
 
Miss Bulgaria, Iva Ivanova, are 18 ani și a debutat ca model prezentând pentru designeri bulgari în Sofia. A lucrat ca model pentur campanii ale unor branduri internaționale de cosmetice, iar Miss Diaspora International Models este primul concurs de frumusețe la care participă. 
 
 

Miss Canada, Chayla Maracle, a câștigat Miss World Canada și a fost aleasă să reprezinte țara natală la Miss Diaspora Models International dintre peste 300 de candidate.
 
 

Miss Korea, Yasmine Stjarnstrom, este o tânără ce a cunoscut succesul lucrând pentru designeri europeni și de peste ocean. Imaginea sa exotica a ajutat-o să obțină contracte importante. Participă pentru prima data la un concurs de frumusețe. 
 
 

Miss USA, Carson Slayton, este cea mai tânără concurentă care a participat vreodată la Miss Diaspora Models International, având 18 ani. A fost aleasă din peste 500 de candidate, locuiește în Carolina de Nord, iar până la această vârstă a lucrat cu peste 100 de designeri. 
 
 

Miss Bulgaria USA, Sylviya Taseva, este campioană la gimnastică ritmică, a reprezentat echipa națională încă de când avea 12 ani, a obșinut medalii de aur si de bronz la campionatele mondiale și europene. A predat pentru echipa de juniori a SUA, precum și cursuri private pentru copiii marilor vedete de la Hollywoof. Are activitate bogată în sport, în dans lyrical jazz, este acrobată și expertă în dansuri cu focul.
 
 

Finalistele ediției 2013 vor sosi în Sibiu cu o săptămână înaintea finalei și vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradițiile și valorile culturale ale țării noastre.
 
Proiectul va promova astfel România, și Sibiul în mod special, ca destinație turistică și culturală la nivel internațional în Statele Unite ale Americii și în toate țărilor ale căror reprezentante intră în competiție.

Timp de 14 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Mai mult, fotografiile realizate în fața și în interiorul celor mai reprezentative  locații cu potențial turistic din Sibiu și din împrejurimi vor compune Miss Diaspora Models Calendar, o publicație care va fi promovată în țările de origine ale participantelor.

Miss Diaspora International Models este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod