Lindsay Lohan, 90 de zile la dezintoxicare

Starleta americană a fost condamnată, luni, la 90 de zile într-un centru de dezintoxicare, într-un proces în care a fost acuzată că i-a minţit pe poliţişti, după ce a provocat un accident de automobil.
Actriţa în vârstă de 26 de ani nu a contestat acuzaţiile care i-au fost aduse, dar nici nu a pledat vinovată. Ea a fost plasată, totodată, în regim de libertate condiţionată timp de doi ani şi va trebui să efectueze 30 de zile de muncă în folosul comunităţii. După aceea, starleta va trebui să facă psihoterapie vreme de 18 luni, informează agenția Mediafax.

Accidentul de automobil s-a produs pe 8 iunie 2012, în Santa Monica, o suburbie a oraşului Los Angeles, pe autostrada de pe ţărmul Oceanului Pacific.
La sosirea poliţiştilor, Lindsay Lohan le-a spus acestora că nu ea a condus acel automobil. A fost o minciună, potrivit anchetatorilor americani. Actriţa a fost dată în judecată pentru obstrucţionarea bunului mers al unei anchete poliţieneşti, pentru fals în declaraţii şi pentru conducerea imprudentă a automobilului.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, şi pentru problemele pe care le are cu autorităţile decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor într-un lungmetraj de televiziune, însă criticii au desfiinţat pur şi simplu prestaţia ei.

Starleta americană şi-a mutat domiciliul la New York începând cu vara anului trecut, notează Mediafax.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod