Scurtmetrajele de la Premiile Oscar 2013 pot fi văzute la Festivalul de Film NexT

Festivalul Internațional de Film NexT continuă și anul acesta tradiția NexT Oscars Night și oferă publicului bucureștean o proiecție-eveniment ce prezintă filmele nominalizate și filmul câștigător în 2013 la categoria scurtmetraj de ficțiune a Premiilor Oscar. Proiecția celor 4 filme nominalizate și a filmului care a câștigat anul acesta prestigiosul premiu al Academiei Americane de Film va avea loc în cea de a treia seară a Festivalului NexT, vineri, 12 aprilie.
Filmele prezentate în programul Oscars Night sunt oferite de SHORTSTV. "Cele 5 filme nominalizate la Oscar anul acesta la categoria scurtmetraj - ficțiune alcătuiesc un savuros cocktail de cinema internațional și suntem încântați să le aducem și de data această în România împreună cu Festivalul NexT, în cadrul parteneriatului pe care anul acesta l-am dezvoltat și mai mult", declară Phil Mordecai, Președinte al SHORTSTV pentru Europa, Orientu Mijlociu și Africa.

Prețul unui bilet pentru programul Oscars Night este de 15 lei, dacă este achiziționat în avans, iar în ziua proiecției prețul este de 20 de lei.
Biletul pentru programul Oscars Night va include și accesul la petrecerea NexT ce va avea loc în aceeași seară.

Biletele și abonamentele pentru toate programele Festivalului Internațional de Film NexT vor fi puse în vânzare prin EventBook http://eventbook.ro/ începând cu data de 25 martie 2013.  

Filmele de scurtmetraj din programul NexT Oscars Night sunt:

Asad, regia: Bryan Buckley şi Mino Jarjoura, Africa de Sud / SUA, 2012, 18

Baieţii Buzkashi / Buzkashi Boys, regia Sam French şi Ariel Nasr, Afganistan / SUA, 2012, 28

Moartea unei umbre / Dood van een Schaduw, regia: Tom Van Avermaet şi Ellen De Waele, Belgia / Franta, 2012, 20'

Henry, regia: Yan England, Canada, 2011, 21’

Stingerea / Curfew, regia: Shawn Christensen, SUA, 2012, 19' - Premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de ficţiune, 2013

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod