Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut: Cum s-a urâţit sex-simbolul din "Twin Peaks"

În contrast cu "valul" de femei celebre care strălucesc pe măsură ce înaintează în vârstă, actriţa americană a căzut pradă operaţiilor estetice nereuşite şi stilului de viaţă nesănătos. Fata care cucerise milioane de oameni din întreaga lume cu frumuseţea ei s-a transformat într-o femeie îmbătrânită, cu faţa deformată şi cu buzele căzute.
 
Rolul din serialul de succes al anilor '90 a făcut-o celebră în întreaga lume. Astăzi, actriţa în vârstă de 43 de ani pare cu totul altă persoană. Lara Flynn Boyle a fost fotografiată joi, în Bel Air, în timp ce se întorcea de la cumpărături. 

Cu faţa umflată şi cu ochii mascaţi de ochelarii de soare, îmbrăcată cu un blozon alb cu dungi orizontale bleumarin şi cu o pereche de jeanşi care îi evidenţiau picioarele fragile, actriţa era încălţată cu o pereche de sandale verzi şi părea o casnică oarecare.
 
 
 
Lara purta o geantă din denim cu breteaua trasă peste umăr şi trăgea cu nesaţ dintr-o ţigară, ţinând în mâna stângă o sacoşă. 
 
 

Vedeta a fost însoţită în oraş de mama ei, Sally.
Schimbarea drastică a înfăţişării ei a fost accentuată de lipsa machiajului.

Nu este pentru prima dată când apariţia ei ridică semne de întrebare, notează Daily Mail. Transformarea sa fizică a atras atenţia încă din 2003, când a participat la festivitatea de decernare a Globurilor de Aur. 
 
 

Potrivit cotidianului britanic, Lara Flynn Boyle plăteşte acum preţul numeroaselor tratamente cosmetice nereuşite, dar experţii sunt de părere că actriţa a făcut şi operaţii estetice. "Lara Flynn Boyle pare să fi suferit o rinoplastie, şi-a mărit buzele, a făcut un facelift şi o operaţie de ridicare a sprâncenelor", a declarat în 2010 Dr Paul S Nassif, un chirurg plastician din Beverly Hills, specialist în chirurgie reparatorie.
"Ar trebui să renunţe la alte intervenţii, va face degeaba orice operaţie", a adăugat specialistul citat de Daily Mail.
 
 

Într-un interviu acordat în 2002, când avea 32 de ani, Lara Flynn Boyle recunoaştea că îi este teamă de bătrâneţe: "Ştiu că timpul nu mă avantajează. Sunt foarte puţine roluri pentru femeile mai în vârstă. Ca să spun sincer, nu sunt deloc nerăbdătoare să îmbătrânesc. Cred că acum arăt foarte bine", a mărturisit actriţa.
Dar asta se întâmpla pe când avea 32 de ani. Astăzi, 11 ani mai târziu, situaţia s-a schimbat dramatic.
 
 

Pe lângă rolul din Twin Peaks, actriţa s-a remarcat în numeroase alte producţii cinematografice sau de televiziune: Poltergeist III  (1998), Wayne's World (1992), Threesome (1994), Happiness (1998), Ally McBeal (1998-2002), Men in Black II (2002), The Practice (1997-2003), Huff (2004-2005), Life Is Hot in Cracktown (2009).
 
 
În 2013, actriţa americană a apărut pe ecrane după o pauză de mai mulţi ani, ea jucând rolul vrăjitoarei din producţia "Hansel & Gretel Get Baked".

Actriţa are două căsnicii la activ, prima cu John Patrick Dee III (1996-1998) şi a doua cu Donald Ray Thomas II, un investitor în imobiliare, cu care s-a căsătorit în 2006.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod