Kim Kardashian a născut o fetiţă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iunie 2013
Starleta americană a adus pe lume, sâmbătă, primul ei copil, cu o lună înainte de termen, starea de sănătate, atât a mamei, cât şi a fetiţei fiind bună.
Vedeta de 32 de ani a fost internată, vineri, într-un spital din Beverly Hills. Kim Kardashian a născut la Cedars-Sinai Medical Center - un spital care a fost ales de mai multe vedete precum Britney Spears, Victoria Beckham şi Jessica Simpson, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Kardashian a născut o fetiţă, alături de vedetă fiind partenerul său, rapperul Kanye West.

Vedeta americană ar fi trebuit să nască pe 11 iulie - în aceeaşi zi cu Kate Middleton.
Starea de sănătate, atât a mamei, cât şi a fetiţei este bună. Cu toate acestea, copilul Kardashian a fost plasat în incubator, el fiind născut prematur.

Alte detalii nu au fost prezentate, iar cuplul nu a dat niciun indiciu privind numele copilului, informează ziarul citat.

Kim Kardashian şi Kanye West au anunţat în luna decembrie că aşteaptă un copil.

La începutul lunii iunie, Kim Kardashian a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat.

Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian.
Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.


Foto: Hepta
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gaby pe 20 Iun 2013, 15:46
    ..

    sigur cand va fi mare fetita ,o sa o puna ,,mama sa,, sa fac filmulet porno ca si ea ca sa devina o ,,Stea ,, -si in sua ce se promoveaza prostia !!!!! -VEDETA DE 2 BANI !!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod