Katie Holmes va primi 400.000 de dolari pe an, în urma divorţului de Tom Cruise

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2012
Actriţa americană Katie Holmes va primi o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an, în urma divorţului de Tom Cruise.

Actriţa americană Katie Holmes va primi o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an, în urma divorţului de Tom Cruise.

Divorţul celor doi actori a fost finalizat luni, după ce un judecător din New York a semnat documentele oficiale finale, care au pus astfel capăt unei căsnicii ce a durat cinci ani. Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, a solicitat divorţul de Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, în luna iunie, invocând "diferenţe ireconciliabile", informează site-ul contactmusic.com.

Katie Holmes şi Tom Cruise au început negocierile aproape imediat după anunţul despărţirii lor, iar detaliile înţelegerii financiare la care au ajuns cele două vedete au fost dezvăluite vineri de site-ul TMZ.com.

Potrivit site-ului citat de agenția Mediafax, Tom Cruise îi va plăti fostei soţii o pensie de întreţinere a fiicei lor Suri, în vârstă de şase ani, de 400.000 de dolari.

Starul american va plăti şi alte cheltuieli de care va avea nevoie Suri până la împlinirea vârstei de 18 ani (tratamente medicale, diverse tipuri de asigurări, educaţie şi alte costuri suplimentare).

În plus, părţile s-au înţeles ca Suri să nu urmeze cursurile "unei anumite şcoli rezidenţiale", alungând astfel temerile actriţei Katie Holmes, care nu dorea ca biserica scientologică (Tom Cruise este un membru marcant al acestui cult religios, n.r.) să joace un rol important în viaţa fiicei ei.

O sursă din anturajul actorului spune că acesta pare destul de mulţumit de înţelegerea încheiată cu Katie Holmes: "Tom este foarte fericit şi uşurat, iar acum poate să meargă mai departe cu viaţa lui.
Vrea să fie un tată bun, iar acest acord îi oferă condiţiile de care avea nevoie pentru a continua să fie un tată bun".


Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise va beneficia de un drept de vizită substanţial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divorţ. Actorul a fost căsătorit în trecut cu actriţele Mimi Rogers (1987-1990) şi Nicole Kidman (1990 - 2001).
Cu a doua soţie, Cruise a adoptat doi copii - Isabella, în vârstă de 19 ani, şi Connor, în vârstă de 17 ani.

Relaţia dintre Katie Holmes şi Tom Cruise, botezaţi de presă TomKat, a fost urmărită îndeaproape de media încă de la începuturi, din 2005. Pe atunci, Holmes era o actriţă în ascensiune la Hollywood, fiind cunoscută pentru rolul din serialul TV "Dawson's Creek".
Cruise, cu 16 ani mai în vârstă ca ea, era unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, care avea la activ numeroase superproducţii cu succes de casă, de la "Top Gun" (1986) până la filmele din seria "Misiune: Imposibilă", care a debutat în 1996.

A cerut-o în căsătorie în vârful turnului Eiffel din Paris şi apoi a avut loc faimoasa scenă din emisiunea lui Oprah Winfrey, când Tom Cruise a început să sară pe canapea şi să-şi strige dragostea pentru Holmes în faţa a milioane de telespectatori.
În schimb, nimic din comportamentul lor recent nu prevestea acest divorţ, notează Mediafax.

Foto: AFP / Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod