Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au căsătorit

Cântăreţul şi actorul american s-a căsătorit cu logodnica lui, actriţa Jessica Biel, în sudul Italiei, a anunţat vineri site-ul revistei People, citat de Mediafax.

"E minunat să te căsătoreşti, ceremonia a fost frumoasă şi a fost atât de special să fim înconjuraţi de familie şi de prietenii noştri", au declarat cele două staruri americane într-un interviu exclusiv acordat revistei People, informează Reuters.

People a anunţat că va publica detalii despre nuntă, inclusiv fotografii în exclusivitate, în următorul număr al revistei.

Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, şi actriţa Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, care a putut fi văzută de curând pe marile ecrane în remake-ul filmului SF "Total Recall", au o relaţie care a început în anul 2007.


Cei doi artişti s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi au evitat să facă publice detaliile despre nunta lor.

Timberlake şi Biel se află în sudul Italiei de la începutul acestei săptămâni şi au organizat o petrecere spectaculoasă, pe plajă, pentru prietenii şi invitaţii de la nunta lor. Nu se cunoaşte deocamdată ziua exactă în care a avut loc ceremonia de nuntă.

Site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax, informa în această săptămână că nunta celor două vedete urma să fie organizată într-un mic oraş italian din apropiere de Napoli.

Cuplul a cheltuit o mică avere pentru a-şi aduce invitaţii în sudul Italiei cu un avion privat.
Printre invitaţi s-au aflat starul de comedie Andy Samberg şi producătorul muzical Timbaland.

Justin Timberlake a avut în trecut relaţii cu alte trei vedete de prim rang de la Hollywood: cântăreaţa Britney Spears şi actriţele Alyssa Milano şi Cameron Diaz.

Foto: AFP/ Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod