"Harry Potter" a rămas fără iubită

Daniel Radcliffe, protagonistul seriei "Harry Potter", s-a despărţit de iubita lui, Rosie Coker, punând astfel capăt unei relaţii care a durat doi ani şi jumătate.

Starul britanic a cunoscut-o pe asistenta de producţie Rosie Coker în timpul filmărilor pentru unul dintre filmele din seria "Harry Potter". Despărţirea lor a fost confirmată de tatăl iubitei actorului, informează cotidianul britanic Daily Mail.

"Rosie nu se află în ţară în acest moment. Încearcă să treacă peste această despărţire. Nu doreşte să vorbească despre acest subiect", a declarat Malcolm Coker pentru ziarul citat.

Coker nu a precizat când s-a despărţit fiica lui de Radcliffe.

În prima jumătate a acestui an, cei doi locuiau încă împreună în apartamentul pe care starul britanic îl deţine la New York.

Potrivit publicaţiei Life & Style, Daniel Radcliffe a trecut destul de repede peste această despărţire şi a avut o relaţie de scurtă durată cu actriţa Erin Darke, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor de la pelicula "Kill Your Darlings", în care tânărul actor britanic interpretează rolul poetului din generaţia "beat" Allen Ginsberg.

În august, Daniel Radcliffe (23 de ani), a cărui avere este estimată la aproximativ 50 de milioane de lire sterline (61,5 milioane de euro), a fost fotografiat de paparazzi, la Londra, în compania unei brunete misterioase, notează Mediafax.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod