Iulia Albu o atacă pe Dana Rogoz

Stilista a criticat-o pe vedeta Pro TV, după ce aceasta a spus, într-un interviu, că nu o deranjează "comentariile răutăcioase" despre ţinutele sale.
Iulia Albu a scris pe Facebook că pentru Dana Rogoz sintagma "comentarii răutăcioase" este formula-standar pentru toate comentariile care îi displac şi că le subestimează studiile şi calitatea celor care au avut "curajul" de a nu fi de accord cu ţinutele sale.

"<<Comentariile răutăcioase>> este o sintagmă care în România descrie COMENTARIILE PUNCT. Așadar, noi, muritorii care lucrăm în domeniu și care ne tocim (aparent inutil) coatele prin facultăți de specialitate, nu avem, vezi Doamne, căderea să aducem atingere intereselor stimabilelor demuazele care, prietenii știu de ce, <<le au cu modele>> în virtutea asocierii cu marele trust pe care nu îl voi numi aici", a scris Iulia Albu.

Iulia Albu a mai scris că pretenţiile Danei la statutul de fashion icon sunt susţinute de promovarea şi renumele pe care i-l oferă colaborarea cu trustul PRO TV.

"Stimată Dana Rogoz, APRECIEREA VOGUE nu înseamnă publicarea ținutei la capitolul street fashion alături de alte 1.000 de nume, această rubrică fiind prin esență una ce cuprinde stiluri și abordari variate, ci PROMOVAREA PRODUSULUI CA ATARE ÎN PAGINILE REVISTEI, ÎN PAGINILE DE TENDINȚE SAU ÎN PICTORIALE.
Întreaba-i pe Venera Arapu și Mihai Albu cum se ajunge acolo și cam câți ani de școală îți trebuie pentru asta. O da, nu este suficient să te țină în brațe un trust și să te promoveze în sistem de cumetrie ca Fashion... Something, sweetie! Ca să nu punem direct degetul pe rană privitor la în baza căror competențe se fac angajari la revistele glossy ;))"
, a mai scris stilista.

"De altfel, Rogoz are un fashion-blog care este extrem de apreciat în zona internauților si nu numai, dar mai ales şi-a creat un stil vestimentar propriu, care nu mai are nevoie de niciun ajutor din partea stiliştilor - de parcă mai era nevoie de încă un argument ca să susţină acest articol de PR...
Dana Rogoz, susţin stimabilii, nu are nevoie de stilist şi asta pentru că Dana Rogoz a urmat mai multe cursuri de styling şi design, mai mult sau mai puţin relevante, TOATE FĂRĂ EXAMEN DE ADMITERE şi condiţionate STRICT de plata unei taxe. Aşadar NIMIC, dar NIMIC nu susţine articolul în cauză. Te pup, Dana dragă, şi află că noi românii nu suntem chiar atât de proşti cum ne crezi tu... Ah, şi felicitări pentru sarcină! Numai gânduri bune pentru micuţ/micuţă. Ia zi, v-aţi apucat deja de PR plan? Ce va fi? Următorul Galliano sau Coco Chanel?"
, a adăugat fosta soție a lui Mihai Albu.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Octombrie 2013
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 16 Ian 2014, 13:40
    ...

    Dar nu mi se pare ca s-a luat de "un micut care inca n-a venit pe lume", asa cum spune Dyutza_003, ci doar a ironizat-o inca o data pe Dana. Hai sa interpretam lucrurile corect. Oricum, mai bine o ciudata precum Iulia Albu, decat o insipida precum Dana Rogoz.

    0
    0

  • Adi pe 19 Oct 2013, 17:22
    Iulia

    Iulia, Te iubim!!!! Punctezi atat de bine, despre Rogoz si altele, incat celelalte ti se iarta. Ai curaj sa tii piept tuturor oamenilor normali si sa te duci spre extravaganta pe care putini o inteleg!! Te iubim si mult, mult, succes in continuare!!!

    1
    10

  • viorel pe 16 Oct 2013, 13:11
    iulia albu

    Iulia Albu e un monument de prostie,cred eu. Stimata doamna ar trebui sa plimbe un raton prin mol pentru a fi bagata in seama.

    14
    4

  • Mihaela pe 16 Oct 2013, 10:27
    ...

    Nu o suport pe Iulia Albu dar m-am uitat pe blogul Danei Rogoz si intradevar e de.. ..in orice caz nu gasesc nimic de bun gust ca sa nu zic altfel - niste haine pe care ai dat mai multi bani nu te face neaparat un fashion stilist

    3
    2

  • kiki pe 16 Oct 2013, 08:27
    precizari

    'Rade ciob de oala sparta',la capitolul'moralitate in afaceri' pt ca ,intr-adevar,ciudata asta (ca sa socheze,sa atraga paparazzi) n-ar fi fost niciodata vedeta fara numele Albu,cu o notorietate obtinuta chiar prin munca si talent ! Pe de alta parte,despre Rogoz si altele...asta-i societatea romaneasca,toate trec prin paturi multe ca sa ajunga apoi la sume astronomice primite pt prestatii jalnice sau aparitii aducatoare de rating..

    7
    1

  • dana pe 16 Oct 2013, 08:14
    ehhhh !!!

    IN AFARA DE MILA, ACEASTA CREATURA FILIFORMA ... IULIA , IMI DA CEA MAI PURA EXPLICATIE A CUVANTULUI - PENIBIL...!

    11
    0

  • ciufutul de serviciu pe 15 Oct 2013, 16:24
    lasane coana albu

    sa intelegem ca daca nu avem ogaina/cocos/ sau alte pasari/pene fulgi in cap suntemniste prosti? coana mare crezi ca daca ai terminat o scoala de moda ai si dreptul de a face comentarii? pana la a te marita cu maestrul albu cine stia de tine? fa o colectie, vinde ceva afara, rupe o piata internationala si pe urma putem sa te ascultam pune-ti coana mare niste ochelari de firma la ochi si fa comentarii pentru tine. crezi ca dac te apuci sa ridici pietre si sa dai in toata lumea esti cineva? ei bine esti un nimeni. esti cineva care distruge. esti sotia lui albu, pardon fosta. ce a ramas dupa tine? ce ai facut tu? cu propriile tale idei? nimic asa ca te rugam pa , pa, pa.

    16
    0

  • Dyutza_003 pe 15 Oct 2013, 15:49
    ...

    Nu o suport pe Albu. Putea sa se lege de Rogoz, dar de un micut care inca n-a venit pe lume?! Esti nebuna femeie.

    20
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod